reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Azorek teraz to i ja mam stresa:szok:

Ja skurczy nie mam poza tymi 1 lipca. Teraz nawet mi brzuch nie twardnieje. Czasami coś zaboli jak za dużo lub za szybko chodzę. Ja się śmieje do mojego, że u mnie to jak się zacznie to z grubej rury będzie.:shocked2:

A koleżanka mi wczoraj opowiadała o sytuacji w której facet odebrał poród po obejrzeniu 3 filmików na YouTube, bo się położna zmyła.

reklama
Ze mnie leci biala wydzielina jak uplawy wczesniej myslam ze to resztki progesteronu ale nie biore go od dwoch dni a one nadal leca, ale to chyba nie czop co:confused:
Matko ja zwariuje, jutro wizyta a pewnie i tak niczego sie nie dowiemm ciekawe czy chociaz lekarz mnie przyjmie:dry:

Ze mnie leci biala wydzielina jak uplawy wczesniej myslam ze to resztki progesteronu ale nie biore go od dwoch dni a one nadal leca, ale to chyba nie czop co:confused:
Matko ja zwariuje, jutro wizyta a pewnie i tak niczego sie nie dowiemm ciekawe czy chociaz lekarz mnie przyjmie:dry:[/QU

może to być czop który uwalnia sie powoli, poza tym na koniec to ponoc normalne ze wydzielina jest zwiększona ja mam tak samo :baffled:

czekam na meza i jade do szpitala.to narka dziewuchy:szok::szok:dalej cieknie wiec to chyba wody:zawstydzona/y::szok::szok::szok:w szpitalu dostepu do neta nie mam ale jak co to moj maz wam napisze co u mnie....papapapapatki

Azorek jak dalej cieknie to raczej na bank wody. No nic masz juz 38tydz mozesz rodzic smialo. Czekamy na dobre wiadomosci, chyba bedzie czwarta dzidzia:-)

Witam się z rana :))
Ale wieści z rana ... Azorek trzymam kciuki :)))

Ja idę teraz na dół coś zjeść, bo żełądeczek nalega, a później popiszę sobie z Wami, bo mój będzie spał do 11 znając życie :)))
Zdjęcia porobiłam wczoraj to wrzucę wieczorem jak wróce do domu, bo tu kabelka nie mam do aparatu :(((, a mówił mi mój bym wzięła....
Tylko się nie przestraście, bo wyglądam jak hipopotam :(((

Oki mykam na śniadanko, a co u Basi? Pisała już coś dziś?

reklama
Witam się i ja :-) wczoraj poległam na filmie i już nie napisałam nawet dobranoc.
U nas też ma być upalnie ponoć 34 stopnie :szok:
Czeka mnie dziś fura prasowania i położna ma przyjść koło 11 więc się zmywam
Azorek trzymam kciuki może jak wrócę czwarta dzidzia będzie :-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry