reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam

Azokek, skoro juz się zaczęlo, to szybko się uwijajcie;-), najlepiej jeszcze do poludnia, albo i wcześniej:tak:

Ann, spełnienia marzeń, Księżniczek w ekspresowym tempie i dogodnym dla Ciebie terminie i mnóóóóstwo zdrówka.

Ja oddałam wymazy zaliczyłam sklepy, bo robi się okropna duchota i później nie wychodzę "do sauny":no:na zewnątrz.

reklama
Dzien doberek.

Widze że te nasze dzieciaczki niecierpliwe i ciekawe swiata:-D do terminu czekac nie chca.Azorek no to czekamy na dobre wiesci.

Anet ja mam termi na 26 sierpnia wiec jest nas juz dwie.

Anet my termin mamy ten sam:-) ale tak licze ze chociaż tydzien wczesniej się uwinę hihih
po niedzieli w koncu się spakuję i zacznę szykować wyprawkę dla Małej

Nie mówię, że wszystkie na hura, trzeba przynajmniej względnie kolejkę trzymać. Ja tez z @ jestem na koniec sierpnia(25) i nawet gin się ze mną umówił na wizytę za 4 tyg.

reklama
Dzien doberek.

Widze że te nasze dzieciaczki niecierpliwe i ciekawe swiata:-D do terminu czekac nie chca.Azorek no to czekamy na dobre wiesci.

Anet ja mam termi na 26 sierpnia wiec jest nas juz dwie.

Jakies nowe "terminowe zawody"??Wiec sie dolanczam 29 sierpnia podobnie jak nasza solenizantka.Ann Duzo Zdrowka,ale niesadze zaby jej ksiezniczki tak dlugo czekaly.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry