reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no dziewuszki to jednak wody:-D:-D:-Dleje sie ze mnie jak z wiadra.w szpitalu kazali poczekac godzine i zobaczyc jaki kolor dokladnie bo to pierwsze chlusniecie bylo z resztka czopu.maz juz w drodze do domu:-D:-D:-Dja juz nawet w sklepie pod blokiem bylam zeby sobie wode kupic i jakies ciasteczka na przekaske:-D:-D a teraz siedze i pokornir czekam na rozwijajace sie wydarzenia:-D:-D:-D

a co u was slychac??hehehe bedzie kolejna dzidzia trzymajcie mocno kciuki zeby sprawnie poszlo bez komplikacji i zeby mala byla zdrowa(a moze sie jeszcze okaze ze bedzie chlopiec):tak::-D:-D

Witam sie i ja.....a tu znowu nowiny.....ojej Azorek trzymaj sie dzielnie....i szczesliwego rozwiazanie zycze....no i szybkiego przedewszystkim......:tak:

Ann,wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... oraz szczesliwego rozwiazania!!!

Ostatnia edycja:
OJEJ, OJEJ!!!! Azorek powodzenia, ale się cieszę z tych naszych sierpniowych dzieci, jakby moje wszystkie były.
Aga trzymam kciuki za mamę.
Ann wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, szczęśliwego i łatwego porodu, zadowolenia z macieżyństwa.
Która następna?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry