reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie wiem Kasiu ale ja jestem dzieckiem PRL-u i zawsze chciałam mieć kolorowe rzeczy i mam nadzieję, że moja córeczka będzie miała kolorowe dzieciństwo, chociaż w ten sposób. Ale fakt! Ja już szaleję za nią a jej jeszcze nie ma na świecie:-)

dziewuchy jak wygladaja wody plodowe bo ze mnie cos leci i nie wiem czy to reszta czopu czy te cholernr wody:szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem czy te wody to tak maja ciec jak woda z kranu tzkie rzadkie czy maja ciut inna konsystencje

Dzień Dobry kobietki!!!
Aj ja znowu się nie wyspałam to chodzenie na siku mnie wykończy:baffled:
A u mnie troche pada ale nie czuje żeby było chłodniej...
Dziś mnie czeka prasowanie bo już wszystko dla małego poprałam.....

Aga trzymam kciuki!!!

Azorek aż mnie ciarki przeszły ja nie wiem ale pewnie zaraz dziewczyny napiszą!!!

witam:-)
od 6.30 na nogach jestem bo Starszego na obóz wyprawiłam, trochę spokoju będzie;-) choć mam nadzieję ze będzie się sprawował dzielnie i nie wywinie jakies numeru!
spać się juz nie kładłam więc poprasowałam 1,5h powyjazdowe rzeczy, czekam na mamę pewnie zaraz się zjawi bo ja dziś mam wizyte u lekarza.
Mimo ze biore 6*dziennie leki to skurcze odczuwam bardzo regularnie, ciekawe co mi dzis lekarz powie

reklama
Dzień Dobry :)
Ja nadal w dwupaku i brzuszek boli, jestem wykończona tym czekaniem...

Azorek, spokojnie, tak jak napisała Kasia, wody są przeźroczyste jak zwykła woda i powinny być bezzapachowe, chybaże cos jest nie tak wtedy mają zielonkawy kolor. Moze odchodzi Ci czop, za mnie też leci dość duzo śluzu, bez wkładki nie da rady :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry