reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Azorek jeszcze raz powodzenia... szybkiego porodu i zdrowiutkiej dzidzi :)

Ann wszystkiego najlepszego w tym szczególnym dniu :))) szybkiego urodzenia księżniczek jak przyjdzie oczywiście pora i spełnienia marzeń :)))

reklama
w szpitalu wlasnie powiedzieli ze mam przyjechac:tak:ale na razie bez toreb.zobacza co ze mna i posluchaja dzidzi pewnie jakies ktg zrobia i jak skurczy nie bedzie to odesla do domku jeszcze:tak:teraz czekam na meza-wraca z pracy.dopakuje mi torbe i pojedziemy:tak::-D:-D:-Dale sie ciesze heheh pewnie przestane sie tak cieszyc jak przyjda pierwsze skurcze hehe ale juz blizej niz dalej do spotkania z maluszkiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anet my termin mamy ten sam:-) ale tak licze ze chociaż tydzien wczesniej się uwinę hihih
po niedzieli w koncu się spakuję i zacznę szykować wyprawkę dla Małej

No Sempe tez bym chciala wczesniej z tydzien...ale z Gosia przenosilam...buu...wiec teraz pewnie tez,czy nie ma regoly?
Ty mialas juz wiecej porodow,no i wszystkie w terminie czy przed byly?

Jakies nowe "terminowe zawody"??Wiec sie dolanczam 29 sierpnia podobnie jak nasza solenizantka.Ann Duzo Zdrowka,ale niesadze zaby jej ksiezniczki tak dlugo czekaly.

O to widze ze nie jestem na szarym koncu....hi,hi.....Chociaz to roznie z tym bywa....:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Azorek zazdroszczę ci pozytywnie, że dziś będziesz tulić swoją pociechę :)))
Ja jeszcze muszę poczekać min 2 tyg, a i tak nie wiadomo kiedy szanowna pani raczy przyjść na tę stronę :))) no nic pozostaje nam czekać :)))

A ból skurczy Mała ci wynagrodzi jak tylko wyjdzie :))) Trzymaj się

bry :-)
Dzieki sliczne wszystkim za zyczenia :tak:
Zostawiam kawke/herbatke i ciatko wiec czestujscie sie :tak::-D

azorek84, TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA SZYBKIE ROZWIAZANIE !!!

Witam się serdecznie!

Azorek trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzieciątko. mam nadzieję że ze szpitala wyjdziecie już we troję ;-)

Ann wszystkiego najlepszego, radosnych chwil, spełnienia marzeń, łatwego porodu i pociechy z córeczek:-)

Ja na 11:00 idę do fryzera, także wpadłam tylko na chwilę, wczoraj przed snem dostałam takich skurczy, myślałam że pojadę jako następna na poródówkę, ale na szczęście się uspokoiło, boję się że mnie dzisiaj w nocy złapie a jutro misiek ma obronę :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry