reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Azorek :-) trzymam mocno kciuki za Ciebie i maluszka :-)

Ann sto lat kochana! Dużo zdrówka dla Ciebie i dla dziewczynek :-)

anet15, ja tez mam termin na 24 sierpnia ale nie wiem czy mała wcześniej nie wyskoczy... jakieś takie mam przeczucie :baffled: ogólnie to czuje się teraz jakbym na bombie jakiejś siedziała i czekała na wybuch :confused:

Dziewczyny, czy takie bóle jak na okres to już oznaka zbliżającego się porodu? czy one tak sobie jeszcze moga trwac i trwac przez miesiąc?

Ann wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO. Szybkiego rozwiązania, i w ogóle spelnenia wszyyyyystkich marzeń:):) CALUSKI

Azorek trzymam kciuki za Was. Ależ ci zazdroszczę:)

ANN - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - STO LAT:tak::-)
AZOREK - POWODZENIA I TRZYMAMY KCIUKI ZA CIEBIE ORAZ TWOJA DZIDZIE

A MNIE OD RANA TAK BRZUCH BOLI ZE LEDWO CHODZE I CO CHWILE TWARDY SIE ROBI JAK KAMIEN , A JESZCZE DO MOJEGO TERMINU 36 DNI :baffled:

ANN wszystkiego najzajebistszego:-D

AZOREK - dajesz rade i wracasz ze zdrowiutką dzidzią - trzymamy kciuki:tak:

ja sie naczytałam tych Waszych problemów z zamówieniami i teraz u mnie :wściekła/y:zobaczymy niby babka mówi ze czwartek, piatek i wszystko bedzie. Tylko wkurzajace jest to ze sami nie zadzwonia aby dbac o klienta tylko trzeba sie do nich dobijac - a najepsze jest to ze sama babka dzwoniła kilka dni temu i pytała jaki kolor chce wanienki a teraz mi mówi ze tego koloru nie ma no a innej rzeczy w ogole - ale spoko spoko ja lubie takie sprawki, tylko ze czas juz goni:baffled::cool2:

Azorek, szybko wracaj do domu ze swoją kruszynką :-)

Ja mam nadzieje, że gdzieś za dwa tygodnie też mnie złapie:happy2: Wszystkim dookoła mówię, że urodzę w ostatnim tygodniu lipca :-DOby tak było:tak:

ja sie naczytałam tych Waszych problemów z zamówieniami i teraz u mnie :wściekła/y:zobaczymy niby babka mówi ze czwartek, piatek i wszystko bedzie. Tylko wkurzajace jest to ze sami nie zadzwonia aby dbac o klienta tylko trzeba sie do nich dobijac - a najepsze jest to ze sama babka dzwoniła kilka dni temu i pytała jaki kolor chce wanienki a teraz mi mówi ze tego koloru nie ma no a innej rzeczy w ogole - ale spoko spoko ja lubie takie sprawki, tylko ze czas juz goni:baffled::cool2:

taa podejscie jest takie ze ty masz zaplacic z gory i cierpliwie czekac to MOZE kiedys otrzymasz przesylke...

super!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry