Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ogólnie to czuje się teraz jakbym na bombie jakiejś siedziała i czekała na wybuch
:-)

zobaczymy niby babka mówi ze czwartek, piatek i wszystko bedzie. Tylko wkurzajace jest to ze sami nie zadzwonia aby dbac o klienta tylko trzeba sie do nich dobijac - a najepsze jest to ze sama babka dzwoniła kilka dni temu i pytała jaki kolor chce wanienki a teraz mi mówi ze tego koloru nie ma no a innej rzeczy w ogole - ale spoko spoko ja lubie takie sprawki, tylko ze czas juz goni

ja sie naczytałam tych Waszych problemów z zamówieniami i teraz u mniezobaczymy niby babka mówi ze czwartek, piatek i wszystko bedzie. Tylko wkurzajace jest to ze sami nie zadzwonia aby dbac o klienta tylko trzeba sie do nich dobijac - a najepsze jest to ze sama babka dzwoniła kilka dni temu i pytała jaki kolor chce wanienki a teraz mi mówi ze tego koloru nie ma no a innej rzeczy w ogole - ale spoko spoko ja lubie takie sprawki, tylko ze czas juz goni
![]()