reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
W holandii to nawet nie ma po co jechac do szpitala zanim nie ma sie czesciowego przynajmniej rozwarcia o ile wogole masz skierowanie do szpitala.Azorek jeszcze troszke i twoje szczescie bedzie slodko kwilic w twoich ramionach.Pozazdroscic

u nas jest to samo, dopiero jak skurcze regularne co 5 min to mozna przyjechac rodzic inaczej sale nie potrzebnie sie zajmuje :-)

Ann a ty pewnie ze skierowaniem na sale??Ja szpital na zyczenie,ciekawe ile nas o wyniesie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ann a ty pewnie ze skierowaniem na sale??Ja szpital na zyczenie,ciekawe ile nas o wyniesie.
No dokladnie, od 12 tyg mam te przyjemnosc ze chodze do szpitala do gina, u poloznej bylam raz w 8tyg dostalam skierowanie na usg i po nim jak sie dowiedzielismy ze to dwojeczka to juz byly wizyty u gina, no a porod na zyczenie to slyszalam ok 450-500e

no, azorek, ale fajnie:tak: chciałabym już mieć 37 za sobą i po prostu czekać na spotkanie z maleństwem...

poprasowałam dziś i poskładałam ciuszki dla małej do szpitala, bo mój M. wyprał je ponownie ręcznie w płatkach mydlanych, zgodnie z zaleceniem pediatry ze szkoły rodzenia; ale jednak po pół godzinie stania przy desce od razu silny ucisk w dole brzucha, z chęcią wróciłam na sofę i poleguję;

reklama
No dokladnie, od 12 tyg mam te przyjemnosc ze chodze do szpitala do gina, u poloznej bylam raz w 8tyg dostalam skierowanie na usg i po nim jak sie dowiedzielismy ze to dwojeczka to juz byly wizyty u gina, no a porod na zyczenie to slyszalam ok 450-500e

Pocieszam sie faktem,ze przynajmniej czesc zwroci mi ubezpieczalnia.Ja u gina tylko w polsce bylam tutaj caly czas polozna.Nawet mnie nie waza tylko mierza brzuszek pytaja o samopoczucie i sprawdzaja cisnienie.Nastepna wizyta w czwartek.A ty juz pewnie spakowana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry