deli80
mama Oliwii i Maksymilian
DELI my mamy taki sam termin. QUOTE]
Może uda się i w ten sam dzień... Ale do 11 mam nadziję, że nie będzie trzeba czekać, ani tym bardziej dłużej :-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DELI my mamy taki sam termin. QUOTE]
Może uda się i w ten sam dzień... Ale do 11 mam nadziję, że nie będzie trzeba czekać, ani tym bardziej dłużej :-):-)
Azorek jak to w domku?? nie zatrzymali Cię? no miałaś rodzić bo my tu kciuki trzymamywitam sie poszpitalnie.jeszcze w dwupaku ale w domku na razie
dzieki za kciuki.z taka iloscia zacisnietych kciukow to urodze moze jeszcze dzisiaj??![]()

Azorek jak to w domku?? nie zatrzymali Cię? no miałaś rodzić bo my tu kciuki trzymamy![]()
, u nas jest to samo, dopiero jak skurcze regularne co 5 min to mozna przyjechac rodzic inaczej sale nie potrzebnie sie zajmuje :-)wlasnie,
kazali czekac na regularne skurcze pewnie, co??
u nas jest to samo, dopiero jak skurcze regularne co 5 min to mozna przyjechac rodzic inaczej sale nie potrzebnie sie zajmuje :-)
No dokladnie, od 12 tyg mam te przyjemnosc ze chodze do szpitala do gina, u poloznej bylam raz w 8tyg dostalam skierowanie na usg i po nim jak sie dowiedzielismy ze to dwojeczka to juz byly wizyty u gina, no a porod na zyczenie to slyszalam ok 450-500eAnn a ty pewnie ze skierowaniem na sale??Ja szpital na zyczenie,ciekawe ile nas o wyniesie.
chciałabym już mieć 37 za sobą i po prostu czekać na spotkanie z maleństwem...No dokladnie, od 12 tyg mam te przyjemnosc ze chodze do szpitala do gina, u poloznej bylam raz w 8tyg dostalam skierowanie na usg i po nim jak sie dowiedzielismy ze to dwojeczka to juz byly wizyty u gina, no a porod na zyczenie to slyszalam ok 450-500e