Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak dla mnie to to jest nienormalne, mam przykład u mnie w rodzinie, kobiecie odeszły wody i czekano na skurcze i jak sie potem okazało za długo czekali i dziecko sie urodziło z wadą serca bo nie miało czym oddychaći kto za to odpowiada???
Malinka [FONT=times new roman,times,serif]Od urodzenia do 6 miesiąca życia dziecko śpi na stronie kokosowej, później można materac odwrócić na stronę gryczanąAzorek fajnie że w domu jesteś bo w tych szpitalach nie ma co wcześniej leżeć i się denerwować....a tak w domciu czekasz Trzymam za Was kciuki!!!
Dziewczyny pomocy jak mam położyć materac w łóżeczku??Którą stroną??Mam gryczano - kokosowy????Pomocy bo nie wiem![]()

[/FONT]
Czekamy na zdjęcieDzięki Mika!!!:-)
Nie wiedziałam-ale gapa ze mnie
To ide ubierać łóżeczko potem fotke wkleje....

poza tym prasowania masa, te pieluchy tetrowe to masakra z prasowaniem - ubranka przynajmniej jakieś kolorowe a tak to mi się dłużyło przy pieluchach