reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ann wszystkiego najlepszego, zdrowiutkiej dzidzi i szybkiego, lekkiego rozwiązania:-)

Azorek, trzymamy kciuki :-). Ja w sumie troche też zazdroszczę, bo termin mam tak jak Sempe i Anet, na 24.

Ja uciekam na dluzsza chwilke.....mam pod opieka dwa szkraby( Gosia i Daria) w wieku 6 lat i wlasnie poszly na podworze.....wiec trzeba na nie uwazac....bo jeszcze cos zmajstruja....
Wiec milego przedpoludnia...no i reszty dnia.....:-D:-D:-D

Azorek podziwiam Cie ze sie nie boisz:-D Urodz nam jak najszybciej zdrowe malenstwo!:tak: no i w miare bezbolesnie:-D Czekam na wiesci z niecierpliwoscia!:tak:

Ann - spelnienia marzen, zdrowka dla Ciebie i coreczek, szczescia, usmiechu i duzo milosci. Buziaki :)

Witam się kochane!

Ann - wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i żeby dziewczynki po szczęśliwym rozwiązaniu były wyrozumiałe i dały raz na jakiś czas się porządnie wyspać.:-D:-D

Azorek - zazdroszczę! Też już bym chciała być w trakcie. Szybkiego, małobolesnego porodu i szybkiego powrotu do domku.

Azorek - trzymaj się. Już tuż tuż do spotkania z dzidzią...Jakież to cudowne...
Też tak chcę.. Znaczy się nie w 34tc...ale w 37 jak najbardziej...
Buziaki od nas i powodzenia!
Ann - STO LAT!!!!! A nawet 200!

hejka

ale sensacje dzisiaj!!!!

Azorek szybkiego i lekkiego porodu zycze. Ty szczesciaro, dzis zobaczysz swoja dzidzie!!!!!!!!! Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo szybciutko

czekamy na wiesci :tak::tak::tak:

Ann sto lat!!! albo jeszcze wiecej, pociechy z coreczek, duzo zdrowka, cierpliwosci i oczywiscie wymarzonego porodu

:-)

reklama
Witam:-)
ANN wszystkiego najlepszego:-)

AZOREK trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie.

DELI my mamy taki sam termin. Ciekawe która pociecha nas zaskoczy...

Poczytałam co u Was a teraz idę do sklepu, bo zupki jarzynowej mi się chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry