reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja sobie po sinadanku jszcze 2 godzinki pospałam:tak:.Widze ze w Polsce duchota oj nie zazdroszcze:no:,tutaj troche słonka ,całoą noc padało i wiatr wieje wiec jest przyjemnie:tak:.
Od Azorka jak na razie nie ma żadnych wiesci i powiem Wam ze zaczynam sie troszke tym denerwowac.

reklama
ja się melduje w jeszcze dwupaku i oby taj jaj najdłużej wzięłam wczoraj nospe i jakoś mi przeszło , dziś rano wzięłam leki i na razie żadnych skurczów czy pobolewania brzucha nie mam poza kłuciem od czasu do czasu moja G kazała mi uważać żeby wody nie odeszły bo wtedy to już po imprezie będzie , wprawdzie kazała mi leżec i jak najwięcej się oszczędzać przynajmniej przez te 10 dni ale chyba od chodzenia po domu rozwarcie mi sie nie powiększy bo takie leżenie wciągu dnia to nie dla mnie nieumiem tak leżec i nic nierobić :no:

Ja już w domu mniej więcej ogarnęłam, wyszło słonko więc wstawiłam pranie, a teraz idę na zakupy.
Motylku ja też się denerwuję co tam z Azorkiem się dzieje. A nie mogłabyś do niej sms-ka z zapytaniem wysłać?

Jestem na chwile.....
Zupka nastawiona,ziemniaczki tez.....:-)
A goraco nadal,dobrze ze chociaz wiaterek powiewa,o inaczej to czlowiek by sie udusil....:szok:
a tu widze ze nadal zadnych wiesci od Azorka....kurcze tez sie juz martwie.....:baffled:

witam musze sie komus wygadac czytam was codziennie jestem w podobnej sytuacji jak wy tylko ze mieszkam w niemczech z mama, juz raz pisalam ze moja mama jest chora na raka przeszla ostatnio operacje usuniecia guza piersi i lekarze mowili ze bedzie dobrze ale dzis znowu jest w szpitalu bo stwierdzili ze jeszcze cos tam musza wycia mam nadadzieje ze bedzie dobrze do tego ja od zeszlego wtorku mam skurcze bylam jzu 3 raz u lekarza co chwile rabia mi KTG i wykazuje skurcze i kaza mi lezec tylko dziwne to ze nie dostalam rzadnych tabletek mam juz dosc tego lezenia bo juz przeszlo tydzien leze chcialabym juz urodzic bo mnie wszystko boli pozdrawiam goraco musialam sie wygadac jakos mi teraz lzej na sercu............

reklama
Tu się z wszystkich żali i uciech wygadujemy i każda z nas tego potrzebuje.

Dzień dobry tak w ogóle!
Za niedługo jadę do gina...Boję się co tam wypatrzy na usg i w badaniach wewnętrznych,że tak powiem:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry