ania-anglia
mama CLAUDII i ROKSANKI
jeszcze rowny miesiac mi zostal , w pierwszej ciazy urodzilam 21 dni przed terminem ( ale moja cora miala 3,250 i miezyla 52 cm )ania anglia, a który to tydzień u ciebie (nie mogę odczytać suwaczka)? Już pora?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze rowny miesiac mi zostal , w pierwszej ciazy urodzilam 21 dni przed terminem ( ale moja cora miala 3,250 i miezyla 52 cm )ania anglia, a który to tydzień u ciebie (nie mogę odczytać suwaczka)? Już pora?
skupiłam się na odczytywaniu informacji małym druczkiem pod suwakiem (nie chce mi się powiększyć), a nie zauważyłam że to 8 kwadracik;-)Andariel no chyba nie pora bo jak widac to chyba 8 msc jeszcze u Ani. Ale dziewczyna widac ze spokojem podchodzi![]()
, NO ALE TO RACZEJ BEDZIE ZALEZALO OD NIEJ
KIEDY POJAWI SIE PO TEJ STRONIE BRZUSZKAno tak dopiero jutro bedzie dziewiatyskupiłam się na odczytywaniu informacji małym druczkiem pod suwakiem (nie chce mi się powiększyć), a nie zauważyłam że to 8 kwadracik;-)

teraz mi sie latwo mowi ale ja na serio ryczlam jak niemowle i ciagle gadalam ze wyrodna matka jestem-urodzic bez pomocy chirurga ne moglam a teraz to nawet dziecku nie moge dac jedzonka-taka niedobra matka ze mnie
:-( ale po paru godzinach placzu zaparlam sie i sie wscieklam sama na siebie ze wogole takie pierdoly mi do glowy przychodza
jakos sie wkoncu dzidzia urodzila-z pomoca czy bez to roznicy nie ma bo matka natura bywa zlosliwa a na nia nie mamy wplywu niestety.wiec sie wscieklam opieprzylam sie w myslach i z bolem sie za siebie wzielam ale poswiecenie sie oplaca.moja niunia wlasnie sie sama przebudzila-znaczy ze zoltaczka mija powoli:-)
wiec mam piekna nagrode za te moje bole i cierpienia
ale przyznam ze panika byla
jutro dolacze kolejne fotki i te co wlasnie zrobilam jak mala wsadzilismy w limuzyne hehe a co jak zdrowieje to niech ma troche luksusu i pojezdzi troche po domku

Witaj w klubie, ja tak mialam wczoraj, a dzisiaj - wlasnie jakies 20 min temu wrocilismy od znajomych z grilla i pokerkaA ja znowu spać nie mogę. Męczyłam się w łózku więc wstałam i siadłam do kompa. Całe szczęście Młody pojechał na wakacje, to odeśpię w dzień. A teraz sobie poczytam, nadrobię zaległości, a co![]()