reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam z rana!

Znou spać nie mogę, na dworze jest tak brzydko, pada śnieg :-( Muszę nadrobić zaleglości, odezwę się jak wszytko przeczytam;-)

Witam w niedzielę rano, wczoraj zniknęłam, bo odwiedziła mnie mama i nie wypadało siedzieć przed monitorem.
Rozmowy o jedzonku, czekam na powrót apetytu.Postęp- zaczynam odczuwać głód, ale do pomidorków z pola i winogrona z ogródka, dugie miesiące. Pozostaje bułka z margaryną, a jakieś rybki, cynamony i inne...pomarzyć.

Dzien dobry dziewczynki.
Tym razem u mnie słoneczko świeci :-D byłam w sklepie ale dosyć chłodnawo jest... ale i tak wybiore sie dzisiaj na spacer

I ja witam się z rana niedzielnie:-)
U mnie też pogoda paskudna, szaro, buro itp. Na szczęście nie będę dziś stać w garach bo jak co niedziele jedziemy na obiad do moich rodziców.

Z tematu ciążowego: męczą mnie zaparcia. Już czwarty dzień leci i nic nie zmalowałam:wściekła/y: Próbowałam iść za przykładem i wypić wodę z cytryną na czczo. Jednak nie jestem w stanie przełknąć takiego kwasu! A może ja źle coś zrobiłam wciskając pół cytryny do szklanki:confused: Jabłko tez nie pomogło:-( Chyba posilę się farmakologią i wypiję ten "Normalec" :-(:-(:-(

Miłej niedzieli laseczki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry