reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A teraz tak z innej beczki bo mąż chce sobie w przyszły weekend jak bedziemy w szczecinie poprawić stary tatuaż, a ja już od dawna zastanawiam sie nad jakimś małym i teraz kusi mnie jeszcze bardziej niż przedtem. Tylko w ciąży to chyba nie wskazane? jak myślicie?

reklama
A teraz tak z innej beczki bo mąż chce sobie w przyszły weekend jak bedziemy w szczecinie poprawić stary tatuaż, a ja już od dawna zastanawiam sie nad jakimś małym i teraz kusi mnie jeszcze bardziej niż przedtem. Tylko w ciąży to chyba nie wskazane? jak myślicie?
Aniu słyszałam, że się kobietom w ciąży nie robi tatuażu, bo może mieć to wpływ na maleństwo. Żaden tatuażysta się tego nie podejmie.

Witam z rana ;-)
U mnie Aniu też ponuro i brzydko :-(

Co do tatuażu też nie mam pojęcia jak jest z nimi w ciąży :confused:

Ps. Idę poczytać poprzednie strony, bo mam tyły od wczoraj :happy:

Aniu myślę, że tu nie tylko o ból chodzi ale o chemię, która jest w tych farbach i fakt, że się kaleczy ciało. Spotkałam się też z takim przesądem, że jak kobiecie w ciąży np. tłuszcz skapnie na gołe ciało to potem dzidzia ma w tym miejscu znamię. Mojej teściowej tak się przytrafiło i serio, oblukałam syna i ma na stopie znamię. No takie ciemniejsze przebarwienie. Ogólnie w przesądy nie wierzę, bo bym zwariowała, ale to widziałam na własne oczy.

No własie niby nawet na nawet zdrowy rozsadek podpowiada że nie można. Tylko potrzebowałam wiedzieć dlaczego?, przecież chemia nie przedostaje sie do całego organizmu. Farbowanie włosów też chemia a w końcu można...

Ale się głodna zrobiłam jak czytałam o waszych kanapeczkach z pomidorem i rybce wędzonej.
Chyba pójdę na chwilkę do kuchni.

kobitki pomocy!!!! zaraz mi twarz odleci!!! co jest dobrego na zatoki??? w nocy nic nie spalam bo nie wiem gdzie glowe wsadzic... boli mnie pod oczami i nad oczami a nos zatkany jak nie wiem co!!! pomocy:wściekła/y:

Wczoraj wieczorem na małej imprezce byłam :-D całkiem sympatycznie było i jakie pyszne jedzonko... nie wiem muszę coś zrobic z tym wilczym apetyem:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry