Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no mam nadzieje,że nie wyskocze choc powiem szczerze jakos dziwnie dzisiaj sie czuje,ale mojego nie ma więc napewno bede grzecznaO Iwonka widzę, że przygotowania idą pełną parą. W końcu u siebie to i po swojemu prawda? Tylko ty mi tu nie wyskocz jak Majaam z konopi bo ja już wtedy to się zacznę stresować na maxa!

poza tym leza juz tak nisko i gleboko ze wszystko boli, szczegolnie krocze tak sie pchaja... no i z obliczen wynika ze waza +/- 2350g kazda 

, ze wzgledu na rozmiary moich spuchnietych nog kazali mi zrobic badanie krwi i to zaraz po wizycie - bo nie wiadomo czy do nastepnej dotrwam (a mam isc niby 6 sierpnia, oby ostatni raz) - chca sprawdzic na wszelki wypadek czy z nerkami i innymi narzadami wszysko ok, chociaz gin mowi ze te spuchniete nogi to nic innego jak ciezar ktory musza utrzymac i jakies 2 tyg po porodzie wszystko sie unormuje...
)

ale deli, stronka zawodowa (wiem ile to roboty przy tym - robilam kiedys strony w html'u, ale szybko skonczylam bo ja malo cierpliwa jestem
)