Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Też pomyślałam ale te rozmiary są jakieś dziwne. 95C samo zostało ale pomyślałam że jakoś skrócę pod biustem. Ten za 4.90 to ten beżowy (ostatni) ale są takie i w takim rozmiarze 95C jeszcze min. dwa. Jak chcesz mogę ci kupić, tylko ty ze zdjęć to szczuplak jesteś w porównaniu ze mną dlatego się wstrzymałam. Niestety dostawy towaru nie będzie, bo pani zmienia branże na rowerową, bo bielizna kiepsko jej szłaEfe za tyle to i mnie trzeba było kupić i podesłać pocztą i tak by tanio wyszło
Ja od początków upałów w domu w bieliźnie tylko siedzę, nic nie zakładam więcej bo nie mam jak oddychać później
Nie wiem czy iść na basen czy nie, bo jak nogi pomoczę to w słońcu będę, a nie wiem czy wytrzymam. W cieniu jest przyjemnie, ale cały basen jest w słońcu(( no i mam problem
((

jade dzisiaj odwiedzic kolezanke ktora urodzila jakis czas temu coreczke (nie pamietam kiedy i ani razu u niej nie bylam.) Spytalam jaki rozmiar nosi zeby kupic jakas sukieneczke i powiedziala ze 92
W zyciu sie nie spodziewalam ze juz jest taka duza! Ale ten czas leci...

Też pomyślałam ale te rozmiary są jakieś dziwne. 95C samo zostało ale pomyślałam że jakoś skrócę pod biustem. Ten za 4.90 to ten beżowy (ostatni) ale są takie i w takim rozmiarze 95C jeszcze min. dwa. Jak chcesz mogę ci kupić, tylko ty ze zdjęć to szczuplak jesteś w porównaniu ze mną dlatego się wstrzymałam. Niestety dostawy towaru nie będzie, bo pani zmienia branże na rowerową, bo bielizna kiepsko jej szła![]()
.U mnie bliżej niż dalej! codziennie mam nadzieję, że to już!!!moja mała Hania nie kwapi się do wyjścia
nie mogę się doczekać tego małego brzdąca-przydałaby się jakaś instrukcja:-):-):-) w życiu nie trzymałam na rękach takiego mikruska.