reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć dziewczyny?

no, to która nas dzisiaj zaskoczy? :-D
Każdego dnia sprawdzam, kto znowu się pośpieszył ...

Ann ,musze cię rozczarować.. z tymi opuchniętymi nogami... owszem eoretycznie lekarze mówią, że max 2 tyg po porodzie powinno wszytsko wrócić do normy. Ujmę to tak: owszem, można już stwierdzić, w którym miejscu na moich nogach powinna być kostka;-) a to już prawie 3 tyg po porodzie. Co prawda ja to sobie tłumaczę tym, że urodziłam za wcześnie, ale przecież chodzi o nacisk maluszków na tętnice etc, tak? Powiem tyle, palców u nóg wciąż nie mogę obciągnąc, wstawanie z klęku - bolesne jak cholera (wtedy, gdy odpychamy się palcami u stóp...). Lekarze w szpitalu mówili, że to nic takiego.
Jutro idę na wizytę kontrolną z synkiem, więc wykorzystam okazję, żeby zapytać również o moje nogi..

No, a teraz szykujemy się i pomykamy na spacerek :tak::tak::tak: zanim powietrze zrobi się nie do wytrzymania gorące..

reklama
cześć dziewczyny?

no, to która nas dzisiaj zaskoczy? :-D
Każdego dnia sprawdzam, kto znowu się pośpieszył ...

Ann ,musze cię rozczarować.. z tymi opuchniętymi nogami... owszem eoretycznie lekarze mówią, że max 2 tyg po porodzie powinno wszytsko wrócić do normy. Ujmę to tak: owszem, można już stwierdzić, w którym miejscu na moich nogach powinna być kostka;-) a to już prawie 3 tyg po porodzie. Co prawda ja to sobie tłumaczę tym, że urodziłam za wcześnie, ale przecież chodzi o nacisk maluszków na tętnice etc, tak? Powiem tyle, palców u nóg wciąż nie mogę obciągnąc, wstawanie z klęku - bolesne jak cholera (wtedy, gdy odpychamy się palcami u stóp...). Lekarze w szpitalu mówili, że to nic takiego.
Jutro idę na wizytę kontrolną z synkiem, więc wykorzystam okazję, żeby zapytać również o moje nogi..

No, a teraz szykujemy się i pomykamy na spacerek :tak::tak::tak: zanim powietrze zrobi się nie do wytrzymania gorące..

Zazdroszczę tylko tego spaceru,reszty dolegliwości nie .Mnie w szpitalu tak naprawili,że nawet ani grama nie jestem spuchnięta nawet cellulit mi się zmniejszył:-)

Zazdroszczę tylko tego spaceru,reszty dolegliwości nie .Mnie w szpitalu tak naprawili,że nawet ani grama nie jestem spuchnięta nawet cellulit mi się zmniejszył:-)

Chogata, daj receptę! ja czuję, że mnie trochę zlekceważyli z tymi nogami. Miałam nogi jak banie. Kazali trzymać powyżej serca.. ale co z tego, skoro po 3 min stania nogi w kostkach znowu były obwodem równe moim UDOM prawie?

Chogata, daj receptę! ja czuję, że mnie trochę zlekceważyli z tymi nogami. Miałam nogi jak banie. Kazali trzymać powyżej serca.. ale co z tego, skoro po 3 min stania nogi w kostkach znowu były obwodem równe moim UDOM prawie?
Jak czytam w moim wypisie ze szpitala to tylo furalgine mi dawali z witaminą B i to chyba podziałało, bo juz nawet tak często do kibelka nie latam:tak:.Bo reszta specyfików to wszystko przeciwbólowe i rozkurczowe ,ale nawet jak chodzę czy stoję nogi nie puchną niezależnie od pogody:tak:

P.S. Teraz zobaczyłam zdjęcia Waszych dzieciaczków ,ale słodzaki.Niektóre takie duże się wydają ,że się zastanawiam gdzie one się miesciły hihihihihi

Ostatnia edycja:
witam się czwartkowo.
jakoś trudno mi było dziś z łóżka się wydostać, to pewnie przez upał, który ma nas dziś nawiedzić ;-) muszę się szybko ogarnąć, bo za godzinkę ma wpaść moja przypsiółka

życzę miłego dnia

no ja mam dokladnie to samo, tylko ja nie bardzo moge dac je wysoko bo na plecach nie moge lezec a lezac na boku nie bardzo da sie nogi dac wysoko :baffled::baffled::baffled:

witam sie dziewczyny:tak:
mam badzo slaby rozped z rana, w sumie to po sniadaniu dopiero jestem:tak:
a wieczorem wczoraj to okropnie sie czulam, chyba mi sie skurcze przeopwiadajace zaczeley albo maly sie glowa wstawial bo bolalo:zawstydzona/y:od okolo 7 wieczorem ostatnio mam wszystkiego dosc i nawet tv nie poogladam bo ulozyc sie wygodnie na kanapie nie moge:eek:
no ale rano to jakos latwiej ze wszystkim:tak:

fajnie Aneczka ze juz w domku jestes:tak:
Motyl- ciekawe co ci w szpitalu powiedza?

a co do komarow- to ja w tym roku zadnego jeszcze nie widzialam;-)

reklama
Badania zrobione, śniadanko zjedzone i chyba pójdziemy na basen, bo w domu już 27 stopni i się rozpływam :((( chociaż sobie nóżki pomoczę i troszkę się schłodzę. Wizyta dopiero wieczorkiem więc chyba mojego wyciągnę na basenik :))). No zobaczymy :)))

Aniu słoneczko już ci dziewczyny przesyłały to i ja ci jeszcze prześle :)
Aguś widzę, że jeszcze 2w1..
Mju tobie koteczki wchodzą przez okno a mi ostatnio nietoperz wleciał i też zaczęłam krzyczeć, bo się akurat na siku obudziłam...
Efe nie pisz takich rzeczy.... jesteśmy piękne i młodziutkie :)))

Gosiu, Aniu zazdroszczę tych spacerków już z Maluszkami

Powodzenia na wizytach, bo dziś nie tylko ja mam :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry