reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mi brzuszek juz widać wyraźnie tak od miesiąca. Już się nie wyprę że w ciąży jestem :-) to też w pracy już dawno powiedziałam

a co do jogi to też słyszałam że jest zalecana w ciąży. Mam w planach rozejrzeć się za tymi zajęciami. :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czołem Dziwczynki melduję się na posterunku.Ja na razie Was poczytuję na bieżąco ,ponieważ rozpoczął mi się remont mieszkania (2 pokoje i łazienka),więc nie mam zbyt dużo czasu na pisanie a czytam chętnie przez pójsciem spać.
Co do gimnastyki to mam jej teraz aż nadmiar ,bo ciągle trzeba sprzątać ,żeby gorszego bałaganu nie było.
U mnie ze zdrowiem wszystko ok ,tylko mam stale lenia.Niby po 12 tyg. przybywają siły witalne ,ale czy to prawda pewnie się okaże dopiero:crazy:.
Pozdrawiam Was

chogata nie zazdroszczę remontu,bo wiem ile to syfu i roboty
my dopiero przed,ale juz przynajmniej łazienke mamy zrobioną

a ja sie przed chwilka dowiedziałam,że 4 koleżanki są jeszcze w ciąży,jedna ma termin podobnie jak my na sierpień,a reszta wcześniejsze ciepłe miesiace,ale bedzie urodzaj w tym roku:szok::szok:
i jeszcze dostałam wiadomość od koleżanki,która była juz w szpitalu,że dzis zrobili jej cesarke i ma juz swoje córeczki obok siebie,a nam jeszcze tak daleko do tego

Hallo, melduje sie:-):-)Wrocilam od kuzynki, fajnie bylo, uraczylam mnie takim deserem ze sniezki, galaretki, bezikow i owocow, pycha:dry::dry::dry:
Ja ewidentnie ruchow nie czuje jeszcze mysle ze jeszcze ze dwa tygodnie, to juz niedlugo.
Acha no i mnie glowa dzis rozbolala wzielam apap narazie ok.

piwonia i my sie doczekamy, a co do ilosci porodow to w tym roku przewiduja wyz i to duzy, takze...:dry:

hej ja też sie witam .....
ale mnie dzisiaj ochota dopadła na ogórki kiszone wcześniej nie mogłam na nie patrzeć.
:szok:

chogata współczuje remontu u mnie jeszcze przedpokój został a łazienkę skończymy jutro, same układanie już zostało...ale powiem wam ze remont zimą się nie opłaca....chociaż jeszcze dobre jest to ze nie robili nam problemów ze zmiana grzejnika.:blink: bo teraz okres grzewczy jest to niby nie można wymieniać.:confused:

czesc dziewczyny,jestem nowa tez mam termin na sierpien 24 ,to moja druga ciaza,mam juz 6letnia Gosie,pozdrawiam!
witaj witaj:-)

U mnie renont zimą był konieczny ,bo w maju komunia ,a potem wyjazd na wakacje a po powrocie to tylko leżeć plackiem i czekać na poród.Więc i tak nie miała bym kiedy tego zrobić.Mam tylko cichą nadzieję ,że do maja skończą bo ostatnio jak zaczęłam robić kuchnię ,przedpokój i kibelek to zeszło od maja do sierpnia z małymi przerwami:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry