reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
:-)
Własnie wróciłam od rodziców z obiadku, po drodze kupiłam litr lodów z polewą wiśniową i czuję, że przynajmniej połowa zaraz zniknie. Normalnie nie tykam lodów, ale dziś pychota.
ja mam lody w lodówce ,ale jakos nie mogę sie do nich przekonać,a w poprzednich na okragło jadłam

nam się dziś zebrało na przytulanki
zobaczymy co z tego dobrego wyjdzie
pierwsze koty za płoty,bedzie dobrze;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie!! przy mojej trójce to mało znajduje czas na siedzenie przy kompie.
Dziś z rana pojechaliśmy na basen:szok: super było. Przepłynęłam parę basenów i miałam zadyszkę jakbym na Śnieszkę wlazła:rofl2:. Super sprawa mam postanowienie muszę znaleźć czas samej jeździć!

a na obiad zrobiłam pomidorową z makaronem i ku uciesze chłopaków pizzę:happy:.

Mój mąż od kilu dni ma depresję i nie daję z nim rady wytrzymać:angry:

sempe, fajnie, że miałaś wesoły dzień, ja też muszę iść choć trochę popływać.
a mężem się nie martw, faceci juz tak chyba mają, że z nimi ciężko wytrzymać

Nie wiecie, czy ciężarówki mogą chodzić na jogę?

ja bym tez poszła na basen,ale mam uraz do wody
a co do jogi to myśle,że tak tylko napewno nie wszystkie ćwiczenia można wtedy wykonywać,najlepiej wtedy instruktora zapytać

reklama
Emy- joga jak najbardziej, wiadomo nie jakies kwiaty lotosu ale proste pozycje to nawet zalecane jest, ja chodzilam caly tamty rok i super bylo i kobietka w ciazy tez z nami chodzila:-) no ale teraz to zostawilam sobie basen tylko, bo mi polozna zalecila ruch,
co prawda mozna zlapac infekcje ale to ponoc sie latwo leczy
najwazniejsze zeby sie poruszac;-)

ja co prawda osatni raz w tamtym roku na basenie bylam, a place caly czas no ale czekam jak przestane miec okres mdlosci/wymiotow

a wogole to bylam na podforum: nasze brzuszki i musze was powiedziec dziewczyny ze w polowie stycznia mialyscie juz calkiem spore te brzuszki;-)
ja niby koncze 14 tydzien ale mi dopiero zaznacza, delikatnie bym powiedziala nawet:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry