reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
moj tez sie wzial za gotowanie dzis bo na mnie liczyc nie moze;-)
wlasnie mnie wola cobym mu cebule pokroila do modrej kapusty bo dziwna rzecz ale odkad w ciazy jestem to cebula mnie nie wzrusza, nawet lzy mi nie wycisnie:-) tez tak ktoras ma?

hej dziewczyny
a ja juz wczoraj wieczorem i dziś ewidentnei czułam ruchy - wcześniej to coś tam też ale to jeszcze tak - może to to, a może co innego...a teraz to już jestem pewna i dziwię się że tak szybko - w pierwszej ciąży poczułam późno - ok 20 tyg, no a teraz w 14 :)

Hej Babeczki :-)
ale zescie sie rozpisaly :-) niestety nie zdolalam przebrnac przez setki postow, bo chyba juz calkiem stracilabym wzrok przez tak dlugie sleczenie przed kompem-lekturka nie lada :-)

Fajnie macie, ze juz niektore z Was czuja ruchy Maluszka-pozazdroscic :-) Mi sie wydaje ze u mnie jest jeszcze nieco za wczesnie, ale kto wie moze juz w 16-17 tyg uda mi sie co nieco poczuc :-)

Zycze smacznych obiadkow, oraz przyjemnej reszty niedzieli, a wszystkim, ktore meczy migrena zazegnainia okropnego bolu glowy :-)
buziaki

hej Piwonia, co dobrego mialas na obiad?
bo moj maz tez ze Slaska i kapuste modra duszona zrrobil:tak: mimo moich mdlosci troche zjadlam bo uwielbiam;-)

:-)
Własnie wróciłam od rodziców z obiadku, po drodze kupiłam litr lodów z polewą wiśniową i czuję, że przynajmniej połowa zaraz zniknie. Normalnie nie tykam lodów, ale dziś pychota.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry