reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć wam z rana:-D dzisiaj czeka mnie sporo pracy:-( remont zbliża się ku końcowi i duzo sprzątania zostało.... moje biedne pieski tez trzeba umyć, bo jednej suczce sie dredy porobiły od przecierania scian:-D będę zagladała, miłego dnia;-)

Załączniki

• 134320840pd3.jpg
    134320840pd3.jpg
    3,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
witam i ja w poniedziałek,musiałam wasze wczorajsze posty przerobić:-)
wampirka dobrze,ze sie odezwałas i super,że z dzidzia wszystko w porządku i tak trzymać
aneczka nie ma sie co martwic to są możliwe poczatkowe ruchy co czułas,dzidzia ma jeszcze bardzo dużo miejsca i nie zawsze na początku bedziesz je odczuwać i tak masz myśleć ,bo napewno wszystko jest w porządku i nie ma co sie dołować,głowa do gory piers do przodu i powtarzamy:JEST OK!
a u nas powrot zimy,znowu śniegu napadało i zimno,a ja popołudniu z dziećmi do alergologa sie wybieram,wrocę znajac póxno wieczorkiem byle tylko pani doktor miala dla mnie dobre wieści bo moja corcia już drugi miesiąc kaszle:-(

oj wiem coś o ty,ja mialam teraz brać zastrzyki na kręgosłup i iść na rehabilitacje,ale niestety musiałam zrezygnowac:-(:-(
i niewiem jak to bedzie,bo juz mam kłopoty z wstawaniem,a co bedzie jak jeszcze brzuch urośnie:-(

Dziewczyny skąd się biorą te bóle pleców? Ostatnio zauwazyłam, że jak poleże chwilę na plecach to potem nie dam rady wstać a nawet przewrócić się na bok, taki okropny ból, normalnie łzy same lecą...:-(

Prawie nie mam pojęcia oczym mówicie, czasem miałam tak po długim wolnym spacerze, ale to dlatego,że na co dzień dużo i szybko chodzę. Unikam jazdy samochodem, czy autobusem, więc krzyże mam przyzwyczajone.
Trzeba łagodnie porozcigać.

ja bole pleców mam od dziecka,tylko po ciążach sie nasiliły,bardziej mnie krzyże bolą i wszystko mi szczela tam i mam skrzywienie wiec u mnie to od tego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry