reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzien dobry :-)
W Gdansku az milo sie wstawalo, z rana przywitalo mne sliczne sloneczko i utrzymuje sie do tej pory :-) Nie wiem tylko jak z temp. na zewnatrz, ale podejrzewam ze to slonice moze byc zdradliwe :-)

Wspolczuje Wam boli kregoslupa :-( mnie na szczescie jeszcze nie dokuczaja, a i w I ciazy mnie nic nie bolalo...

A Biora sie ze zmiany osrodka ciezkosci no i wzrastajacej wagi oczywiscie :-)

No dobra Laski milego dnia!

czesc dziewczyny,milego dnia zycze,ja jeszcze dzisiaj w domu (na zwolnieniu jestem) U mnie rano sniezek mnie przywital,a co do bolu kregoslupa to tez cierpie,w poprzedniej ciazy tez mialam bole i to niestety do samego konca...

no to jest nas wiecej i napewno jeszcze kilka nas z bolami pleckow dojdzie,bo to tez nasila sie w maire jak brzuch rośnie;-)
lece kawke sobie zrobić i szybko cos ogarnąc;-)

hej kobietki... mam prosbe przypomnicie mi nazwe tego syropu na zatoki bo ide dzis do lekarza...:-( a niestety z moja pamiecia w ciazy jest kiepsko:zawstydzona/y: moze doczekam sie dzisiaj usg...

ja bede dzis u alergologa to też podpytam co byśmy mogły brać na zatoki,ja potrzebuje tez zapytac czy potem bede mogła tak za 2 miesiace brac swoje leki odczulające,bo inaczej nie wiem jak bede funkcjonowac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry