reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiu zadzwoń do kogoś może będzie mógł przyjechać. Albo poczeka przy telefonie jak już się akcja porodowa zacznie. Pilnowanie dzieci jak śpią to w sumie żadne pilnowanie. A jak jest tak dużo tego jak mówisz to czop odszedł i tylko czekać aż wody pójdą.

reklama
efe jak juz naprawde sie zacznie to zawsze ktos sie znajdzie tylko ja bez powodu naprawde nie moge:baffled:Moze to faktycznie czop ale kurcze to nie byl sluz tylko plamienie. Moze od goracej kapieli.
Olenka mimo wszystko dziekuje juz wlasnie nie leci wiec moze od tego zadzwonie do lekarza i zobaczymy co powie

Jak ktoś weźmie to za brak powodu to dupek jest i tyle. Dla mnie to jest powód. Pojedź do tego szpitala niech chociaż ci usg zrobią czy coś. Takie gdybanie jak sobie nie możesz do środka zajrzeć nie ma sensu.

efe jak juz naprawde sie zacznie to zawsze ktos sie znajdzie tylko ja bez powodu naprawde nie moge:baffled:Moze to faktycznie czop ale kurcze to nie byl sluz tylko plamienie. Moze od goracej kapieli.
Dokladnie mialam to samo! tez nie byla to zywa krew tylko taka brazowa:baffled: Ale nie patrz na nic tylko lepiej to sprawdz bo u mnie moglo byc to u Ciebie moze to byc cos innego! Bedziesz spokojniejsza! Moze sasiadka dzieci chwilke przypilnuje:confused:

Kurde,a mnie juz dupsko boli od siedzenia.....
Kasia moze i od goracej kapieli...moja znajoma jak w goracej wodzie sie wykompala,to rano na porodowke pojechala,bo skorczy dostala.....i to 2 tyg przed terminem....

hej wpadam a chwile:-D
moj do pracy oszedl:-(
Kasiu moze lepiej sprawdzic:shocked2:
moja juz jest fest nisko czuje to przy seksie:zawstydzona/y:
normalnie chyba sobie odpuszcze takie ekscesy:-(:-(:-(:-(
ja mam wizyte dopiero w srode... ciekawe czy mala poczeka te pare dni:shocked2:

Kasia dobrze że juz nie leci :tak:
To na pewno od tej kąpieli.
A wiesz co ja teraz zauważyłam...
..że według suwaczka jesteś że tak powiem w bardziej zaawansowanej ciąży niż ja, a termin porodu masz po mnie :baffled:

reklama
No pełnia dzisiaj piękna i może się Kasiu wcześniej załapiesz niż tego 13?
Daj znać w razie czego. Trzymam kciuki, żeby to było już :)

Ja już mówię dobranoc. Wzięłam garść leków i czekam aż zaczną działać. Miłej nocki. I obym jutro tu nowe mamy znalazła. Pa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry