reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lekarka powiedziala ze jak nie jest zywoczerwona i nie leci teraz to albo wynik kapieli albo cos sie rozkreca:baffled:Mam zobaczyc co bedzie sie dzialo dalej i albo rodzic albo sie nie kapac:baffled:Brzuszek pobolewa ale to pewnie z nerwow.

reklama
Kasia dobrze że juz nie leci :tak:
To na pewno od tej kąpieli.
A wiesz co ja teraz zauważyłam...
..że według suwaczka jesteś że tak powiem w bardziej zaawansowanej ciąży niż ja, a termin porodu masz po mnie :baffled:
Karincia bo ja termin z @ mialam na 3ego sierpnia ten minal i nic, drugi termin z usg jest na 12ego a trzeci na 18ego a wedlug drugiego terminu mam suwaczek. Niezle zakrecone co??Ale tak to bywa jak ma sie nieregularne @:baffled:

Kasia to ty sie kladz i wypocznij,bo jakby mialo sie cos dziac w nocy to rzebys miala sily na porod....:tak::-):-):-)
My tu wszystkie trzymamy kciukasy zeby w ta pelnie szybko poszlo.....:-D:-D:-D

Kasiu super ze przeszlo:-D
i oby to bylo to...wkoncu sie docekasz :-D
to ja w nocy trzymam kciuki za Miloszka:-D:-D
zycze milych snow wszystkim... standardowo bede po 13:-D
chyba ze....... ach te marzenia;-)

Anet cos czuje ze nie pospie, brzusio boli jak chodze to juz w ogole. :zawstydzona/y:Sama nie wiem co o tym myslec bynajmniej juz bym rodzic chciala ale chyba lepeiej zeby to rankiem bylo. Malemu chyba znow temperatura skacze i wez tu czlowieku rodz:baffled:

No , fakt sytuacja nie za ciekawa...ale jak cie zlapie to i w srodku nocy bedziesz musiala pojechac.....

a to czekanie jest najgorsze,wiem cos o tym z poprzedniej ciazy.....:sorry2:

reklama
Dobra to ja uciekam dzieki za potrzymanie na duchu. Poloze sie to moze przejdzie albo sie rozkreci jedno z dwoch pewnie to pierwsze ale w koncu musze kiedys urodzic. Bynajmnie kase przygotowalam torba czeka, nawet ciuchy na przejazd pozostaje czekac tylko ciekawe jak dlugo:sorry2::sorry2:Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry