reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
KARINCIA się ostatnio coś nie odzywa....?

A ja dziś mądra kobieta postanowiłam odświeżyć huśtawkę Fiser Price'a bo była w piwnicy. Pokrowiec uprałam w dzidziusiu, wyniosłam sobie cały mechanizm do ogródka wypucowałam płynem i..... polałam wodą ze szlauchu:wściekła/y::wściekła/y: a potem sobie uprzytomniłam, że to przecież na baterie i tam jest cały mechanizm.... brrrrrrr całe szczęście mąż pogrzebał, posuszyliśmy suszarką i chyba będzie działało....

skubana dobry adres miała :dry: coś mi się musiało pokićkać :baffled::wściekła/y:
no nic jak wroci to zapytamy dokładnie :nerd: jak nie po dobroci to siłą wyrwiemy a co!:cool2:
Ania no nie? coś tu nie gra, a przecież razem pisałyśmy :-p koniecznie trzeba z niej to będzie wyciągnąć :-D
ja też właśnie myślałam że karincia coś chyba się nie odzywała ostatnio :> mju oby huśtawa działała :O dałaś czadu z tą wodą, ale w ciąży to wiadomo że człowiek bez głowy czasem
ja idę do wanny potem jeszcze zajrzę na dobranoc może znowu jakaś niespodziewanka będzie ;-)

Ostatnia edycja:
Malinka szczęściara a ja wróciłam z badań jak to wogóle badaniem można nazwać zrobili mi KTG i nic więcej bo pan doktor powiedział że bez potrzeby niema co badać i kazał przyjechać w poniedziałek oczywiście jak sie nieroapakuje do tego czau :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No dobra dziewczynki to ja spadam do wyrka:-)Pytallam Malinke o Mikolaja to albo skubana nie chce sie przyznac albo prawde mowi a twierdzi ze list pisany wspolnie wiec na jeden adres i kaze cierpliwie czekac ale sie kurde pierwsza wepchala:baffled:
No a tak serio to juz dobrze sie czuje tylko szwy ciagna, opieke ma the best bo jakas kuzynka tam pracuje wiec mowi ze latali przy niej az milo:sorry2::sorry2:Tomeczek jutro dopiero dzis ma odpoczac:tak:No to czekamy teraz na Maggie i Baske.
Karincia logowala sie dzis w poludnie wiec raczej od niej niespodzianki nie bedzie;-)No chyba ze..............
To dobranoc do juterka

hehe Aniaso, nie nie ja nie narzekam absolutnie :-D dzisiaj mikołaj dał prezent Malince więc mi dziś nie przysługuje , niegrzeczna byłam :-D absolutnie ja dziś nie zaczynam żadnych akcji porodowych :-D mój wraca jutro koło południa i wtedy mogę czekać na prezent mikołajowy :-D

Taszka, no to nieźle :dry: mógł Cię zbadać, od tego przecież jest, co mu zależało 5 minut badania na fotelu? przynajmniej byś wiedziała co z rozwarciem:baffled: no cóż...

Ja już też spadam do wyrka, Marcel szaleje a ja mu ciągle powtarzam "nie dzisiaj" ;-)
Dobranoc laski,
ps. Kasia, sanki z mikołajem the best :-D

Kasiu,ten Mikolaj to do ciebie jedzie , czy do nas...he,he.....super,moze ma worek pelen dzieciaczkow i komus dzis w nocy podrzuci.....:-D:-D:-D

Ja tez sie juz pozegnam na dzis.....ide kompu,kompu.....plusku,plusku....a potem moze meza na male co nieco namowie....he,he.....

Milej nocki zycze .....!!!!:happy2::happy2::happy2::happy2:
DOBRANOC!!!!

reklama
wpadłam sie tylko pożegnać i życzyć wam miłych snów
my dzisiaj kończylismy pokoik,ale w wolnej chwili tu kukałam sprawdzic co i jak,troszke ze szmatą pobiegałam,po schodach tez,dzieci u rodziców nadal,troszke mnie plecki po tym bola,ale zaraz to odleze
Dobranoc do jutra i oby jutro było kolejne dzieciątko

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry