reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jestem już wróciłam z nad jeziora patrzę a tu Malinka rozpakowana troszkę się bidulka namęczyła co tyle godzin ,ale juz wszystko ok.
Ja z zazdrości (też jaż chcę byc rozpakowana ) ide mojego D pomęczyć może mi pomorze i się cos rozkeci;-):-)
Miłego wieczora dziewczyny czekam dalej na dobre wieści,kolejka się zmniejsza:-)

Witam się 2 w 1.
Dziś w nocy miałam pobudkę skórczową! I to takie mocne skurcze! Budzę męża i mówię, że coś się dzieje, a mąż co mi powiedział?? Żebym teraz nie rodziła, bo on śpi!!!!
Ręce mi opadły.....

Gratulacje dla Malinki, Ja tez juz chcę:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:, a tez jestem przeterminowana Kaskax nie strasz mnie, bo jak nic sie nie rozkreci to czeka mnie wywołanie:szok::szok::szok::szok:, toz to szooookkkk

Witam się 2 w 1.
Dziś w nocy miałam pobudkę skórczową! I to takie mocne skurcze! Budzę męża i mówię, że coś się dzieje, a mąż co mi powiedział?? Żebym teraz nie rodziła, bo on śpi!!!!
Ręce mi opadły.....

Dobre Aga...he,he.....ale sie usmialam.....:-D:-D:-D
Ciekawe jak moj by zareagowal.....w nocy pewnie jako tako.....gorzej teraz jak w polu orze...pewnie by powiedzial ze teraz nie ma czasy i rzebym po sasiada leciala...he,he....:-D

Gratulacje Mailinka :-):-)
a co do naszych facetóĂw kochanych to jak pewnego wieczora powiedziałam mojemu K ze to juz chyba blisko to mi odpowiedział że tylko nie dziś bo strasznie zmeczony jestem ;-)oni mysla ze maja cos do gadania :-D:-D:-D

hehe no Aga, dobry motyw :-p:cool2: ja jestem ciekawa jak mój zareaguje jak przyjdzie pora, czy będzie panika czy też mi powie w środku nocy "nie teraz kobieto :-D"
Pisałam sms z Malinką, jest uradowana :-) i mówiła że Mikołaj chyba dostał list nasz i spełnił życzenie :-D Tomusia będzie miała przy sobie jutro :tak: i ucałuje od ciotek z forum :-D

reklama
skubana dobry adres miała :dry: coś mi się musiało pokićkać :baffled::wściekła/y:
no nic jak wroci to zapytamy dokładnie :nerd: jak nie po dobroci to siłą wyrwiemy a co!:cool2:
hehehe dobre!!!!

A z moim mezem to wogole na odwrot! Tylko wstane w nocy do WC to on juz sie budzi i pyta czy czasmi mnie nic nie boli! A jak przez sen cos sykne to odrazu mnie budzi i sie pyta czy moze to juz i czy juz ma sie szykowac:baffled::baffled:
Nie wiem co jest bardziej denerwujace....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry