reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
CZesc Kochane! Ja wczorajszy wieczor spedzilam w szpitalu:baffled: Po poludniu zlapal mnie bol w lewej pachwinie ktory promieniowal na cala lewa noge! Nie moglam chodzic ani wogole sie ruszyc!To bylo nie do wytrzymania! Cala lewa noge mi odjelo! Do wc dojsc nawet nie moglam! Pojechalismy do szpitala! A tam oczywiscie im sie jak zwylke nie spieszy! trzymali mnie 2 godz z bolem na poczekalni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dopiero o 21 obejrzal mnie lekarz i podlaczyli do ktg! Z dzidzia ok, skurczy brak ( dochodzily do 12 % buuuuuu) Zrobili mi usg nogi aby wykluczyc zator! Na szczescie zatora brak!Przepisali tabletki co 6 godz i puscili do domu! Dzis jest lepiej ale to pewnie dzieki tabletka! Przewidywalny termin porodu 3-4 tyg buuuuuuu:wściekła/y::wściekła/y: Lece nadrobic zaleglosci na forum!​

reklama
Witaj Ola, współczuję bólu, a w szpitalu widac jak traktują człeka... olewka :no:
mi przepowiedzieli 3 tyg. temu że lada dzień i co? ;-) więc się nie sugeruj, może pójdzie szybciej u Ciebie ;-)

Witaj Ola, współczuję bólu, a w szpitalu widac jak traktują człeka... olewka :no:
mi przepowiedzieli 3 tyg. temu że lada dzień i co? ;-) więc się nie sugeruj, może pójdzie szybciej u Ciebie ;-)
Tutaj juz calkiem olewaja kazdego:angry::angry: Jestem taka zla na nich:wściekła/y: Maz tez mowi zebym sie nie sugerowala ale jak sie takie cos uslyszy to juz sie wszystkiego odechciewa! No nic poczekam grzecznie na swoja kolejke! A nawet moge kogos puscic jak ktos do 28 jeszcze sie nie rozpakuje:tak: A ja poczekam- spokojnie... do wrzesnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No widze ze u Malinki i Basi cos sie dzieje! Super! Zeby tylko Basia juz nie musiala dlugo lezec a Malinka miala bezbolowy porod:-)

a ja muszę się zbierać i jechać na to KTG ale jakoś mi się nie chce ruszać specjalnie , no nic idę się ubierać może wieczorem zajrzę bo jeszcze do sklepu chcemy podjechać po drodze no ale zobaczymy
a jak się kupi w rossmanie 2 paczki pampersów to dają pieska snoopy promocja do 20

Witam popołudniowo,
stwierdzam że coraz gorzej jest. Wyszłam z moim do sklepu i ledwo się człapałam. Nie dość że nos zapchany to jeszcze brzuch ciężki i ciągnie w dół aż boli. Jak do poniedziałku mi się nie poprawi to się wścieknę.

Fajnie że u Malinki jest już poważnie. Oby się dziewczyna długo nie męczyła. Swoją drogą to aż przerażające, że to tak długo trwa. A może mi się tylko wydaje?

Mój mózg od pewnego czasu inaczej funkcjonuje.
Idę obiadek wszamać

A wiec dobre wiadomosci. Malinka przed chwilka urodzila:-D:-DTomuś ma 3200g i 52cm długosci. Mały jest zdrowiuteńki:-DAga jest bardzo szcześliwa. Skurcze porodowe byly bardzo bolesne za to parte trwaly około 5 minut:tak::tak:Juz nie pamieta co to ból porodowy, ze szczescia zapomniala:dry::dry:Mąż cały czas jej towarzyszył przy porodzie

Witaj Tomeczku na świecie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry