maggie85
Mama M.
Mewa - super że spacerek dziś, pstrykaj fotki i wklejaj na foruma 
No i Megaczka widzę że do przodu, może już z dzidzią będzie lada chwila, fajno
A ja sobie siedzę i mam nadzieję że dziś się poród nie zacznie, bo to byłaby niesprawiedliwość losu, czekałam cały tydzień z M. i nic a teraz jak go nie ma i by się zaczęło to grr, M powiedział że MArcel by miał już na starcie od niego klapsa za to nieczekanie ;-)
oby się więc posłuchał
poza tym nudzę się jak cholera... nie wiem czym się zająć, obiad zrobiła teściowa, posprzątane jest, w tiwi patrzeć mam już dość, na forum też widzę nikogo nie ma, ech chyba z pustym wózkiem na spacer se wyjde! ;-);-)

No i Megaczka widzę że do przodu, może już z dzidzią będzie lada chwila, fajno

A ja sobie siedzę i mam nadzieję że dziś się poród nie zacznie, bo to byłaby niesprawiedliwość losu, czekałam cały tydzień z M. i nic a teraz jak go nie ma i by się zaczęło to grr, M powiedział że MArcel by miał już na starcie od niego klapsa za to nieczekanie ;-)
oby się więc posłuchałpoza tym nudzę się jak cholera... nie wiem czym się zająć, obiad zrobiła teściowa, posprzątane jest, w tiwi patrzeć mam już dość, na forum też widzę nikogo nie ma, ech chyba z pustym wózkiem na spacer se wyjde! ;-);-)

Ja sie wzielam za sprzatanie bo sobie mowie ze jak bezczynnie bede lezec to napewno nic sie nie ruszy i dupa po sprzataniu tez nic, nawet skurczu marnego
, cały tydzień chciałam rodzić ! a dziś nie i już