reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mewa - super że spacerek dziś, pstrykaj fotki i wklejaj na foruma :tak:
No i Megaczka widzę że do przodu, może już z dzidzią będzie lada chwila, fajno :tak:

A ja sobie siedzę i mam nadzieję że dziś się poród nie zacznie, bo to byłaby niesprawiedliwość losu, czekałam cały tydzień z M. i nic a teraz jak go nie ma i by się zaczęło to grr, M powiedział że MArcel by miał już na starcie od niego klapsa za to nieczekanie ;-):sorry2: oby się więc posłuchał
poza tym nudzę się jak cholera... nie wiem czym się zająć, obiad zrobiła teściowa, posprzątane jest, w tiwi patrzeć mam już dość, na forum też widzę nikogo nie ma, ech chyba z pustym wózkiem na spacer se wyjde! ;-);-):cool2:

reklama
I ja sie witam sobotnio
Oczywiscie trzymam kciuki za Malinke nich szybko i bez bolu urodzi
Basi mi szkoda w taki gorac w szpitalu lezec i czekac ale coz takie zycie
Ja po porannych zakupach teraz czekam az mi tescie dziecko przywioza bo tydzien byla z nimi na wsi i tak strasznie sie za nia juz stesknilam ze nie moge sie juz doczekac:-)

Maggie widze ze sie nudzisz, rodzic tez nie chcesz, ales ty wybredna. Swoja droga na jutro masz termin ciekawe, ciekawe:-DJa sie wzielam za sprzatanie bo sobie mowie ze jak bezczynnie bede lezec to napewno nic sie nie ruszy i dupa po sprzataniu tez nic, nawet skurczu marnego

Fajnie ze Megaczka pod opieka ale jak tak narazie nie zacznie rodzic to dlugo w szpitalu polezy o zgrozo.
Od Malinki cisza wiec pewnie ja porzadnie rozlozylo:blink::blink:

A ja juz po obiadku....
Wpadlam zobaczyc czy cos nowego nie slychac....ale widze ze nie.....no to czekamy dalej.....:tak:
Zaraz ma wpasc kolezanka,wiec znow sie ulatniam na dluzsza chwile.....narka :-D

Maggie widze ze sie nudzisz, rodzic tez nie chcesz, ales ty wybredna. Swoja droga na jutro masz termin ciekawe, ciekawe:-D

hehe wiem że wybrzydzam :zawstydzona/y:, cały tydzień chciałam rodzić ! a dziś nie i już :-D:zawstydzona/y:
słyszałam że w terminie rodzi się jedynie 2% dzieci tylko, może więc podniosę frekwencję jak urodzę jutro :-D byle nie dziś ;-)
Kaśka a może właśnie jak poleżysz bezczynnie to się ruszy! a poleż sobie odpocznij, może Miłoszowi się znudzi jak nic się nie będzie działo, nic nie będzie nim bujało, nuda taka i i i .. wyjdzie ;-)

Wiesci z porodowki:-DMalinka ma bardzo bolesne skurcze wiec odpisal mi jej maz. Plan jest taki ze niedlugo beda jej przebijac pecherz plodowy i rodza do 19ej Tomaszek powinien byc na swiecie:-D
Basia lezy na pataologii ale leci jej sluz z domieszka krwi wiec moze i u niej cos sie niedlugo ruszy:tak::tak:

Witajcie kochane:)

No i jestem przeterminowana:(((
I nic nie widac i nie slychac.......
Chyba do Ikei pojade ....moze jak sie tam wylatam to cos mnie ruszy:)
Trzymajcie sie... a te ktore moga juz rodzic ...niech sie rozpakowuja bezbolesnie:)
milego dnia.....bez uciazliwych tesciow i innych nie proszonych gosci:)

Witajcie kochane!!! Widze że lokomotywa z maluchami rusza powolutku:happy2::happy2:, Fajnie.!!!! Maggie masz racje bardzo mało dzieci rodzi sie w terminie. Ja tez jestem przeterminowana, termin minął w środę. Wczoraj miałam wizyte u gina i po badaniu stwierdził że powinno sie juz ruszyc. Okreslił to moje przeterminowanie czyms jakby cos blokowało sie w szyjce:confused::confused:. Niewiem co mial na mysli ale wymacal mnie konkretnie, główka jest bardzo niska, więc czekam na efekty. Jak nic sie nie ruszy to we wtorek mam uzgodnic termin przyjęcia na oddział i beda mnie rozkrecać.:blink::blink::blink:. Ale mysle że cos sie szykuje, bo zaczął odchodzic czop troche brunatnawy (gin uprzedził że po badaniu tak bedzie) no i konkretnie pobolewa mnie w dole brzucha. Oby juz sie ruszyło

reklama
Wiesci z porodowki:-DMalinka ma bardzo bolesne skurcze wiec odpisal mi jej maz. Plan jest taki ze niedlugo beda jej przebijac pecherz plodowy i rodza do 19ej Tomaszek powinien byc na swiecie:-D
Basia lezy na pataologii ale leci jej sluz z domieszka krwi wiec moze i u niej cos sie niedlugo ruszy:tak::tak:
o żesz :) no to Tomaszek nie ma już wyjścia, oby jej poszło z górki już...
Basi mi szkoda na tej patologii ale tak jak piszesz może się ruszy conieco trzymam kciuki!

jaga
, jak już czop odchodzi to może pojdzie bez wywoływania, oby!! u mnie już głowka nisko od 3tygodni bodaj i rozwarcie jest a tyż zastój, pewnie też klika dni się przeterminuję, jakoś to zniosę byle nie za długo ;-)

A wie ktoś jak tam Aniaso?? nie widać jej dziś tylko jeden post chyba rano, czyżby czyżyk i też coś ruszyło??
edit
o 8:30 była zrobiłam własnie przegląd a potem już nic hm?
Kaśka a Twoje emotki dzisiejsze mnie rozwalają, hehe

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry