Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

widze ze Basia to sie jeszcze umeczy...takie to dziwne jest niby juz sie cos dzieje a tu nagle zstuj i lipa-takie czekanie jest najgorsze szczegolnie w szpitalu
:-(ale miejmy nadzieje ze Basia i Malinka juz niebawem beda tulic swoje kruszynki w ramionach

:-) na pocieszenie ze cysie mi wyschly powiedziala ze sie poswieci i nalepi duzo pierozkow zebym jeszcze mogla sobie zamrozic
:-)
oj a BASIA widać to ma nie fart... ale myślę, że tym razem już jej bez dziecka na rękach ze szpitala nie wypuszczą - minus taki, że teraz weekend więc pewnie za wywoływanie wezmą się dopiero w poniedziałek

Moze to proroczy sen;-)
Trzymamy kciuki Malinka
Witam w sobotni poranek!
Ja dzisiaj miałam całkiem przyjemną noc - miałam skurcze, ale byłam w stanie spać. Dzięki temu czuję się lepiej i przestałam czekać na poród w każdej chwili (zobaczymy jak długo będę miała taki nastrój).
Najgorzej byłoby urodzić 14 sierpnia - dzień dłużej i macieczyński się wydłuży. Oby dotrwać do 15.