reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No dobra dziewczynki to ja spadam do wyrka:-)Pytallam Malinke o Mikolaja to albo skubana nie chce sie przyznac albo prawde mowi a twierdzi ze list pisany wspolnie wiec na jeden adres i kaze cierpliwie czekac ale sie kurde pierwsza wepchala:baffled:

A tam wepchała poprsotu chody ma na biegunie ;-):-):-):-)

no i ja się żegnam na dzis a w sumie to do zobaczenia za 4 dni bo mam zamiar rodzić :tak:
hehehe <zart> palma mi już odbija :zawstydzona/y::dry::-D:-D
Dobranoc!

P.S ale moderatorki dzis sie narobiły z tymi postami <brawo>

reklama
hejka:
moja Majeczka spi a ja czekam na meza bo pojechal na lotnisko po moja siostre z mezem i corka :) rzylatuja na 2 tygodnie:)
wogole nie moge na moje malenstwo narzekc prawie wogole nie placze....jest grzeczniutka jak aniolek:) w nocy budzi sie zazwyczaj tylko raz okolo 4-5 rano i jak ja nakarmie to potrafi do 9 pospac a nawet dluzej czasem.....
no nic.....ja uciekam posciagac mleczko....niestety mialam oczywiscie nawal mleka i sciagala i Majka pije z butelki.....walczymy ale niestety po 20-30 minutach prob podania cyca kapituluje i dostaje mleczko z butelki....ech.....no nic....dobrze ze chociaz tak je je:) ale sie nie poddam i moze uda nam sie powrocic do normalnosci heheheh
dobranoc

Todziś ja się witam pierwsza :) jak wstałam o 7 na siku tak juz zasnąc nie mogłam
życzę miłego dnia no i mam nadzieje jakieś nowe dzieciaczki przybeda...

Cześć
Ja tylko na chwilkę, Oliwia śpi, ale się kręci...
Wczoraj dopadła ją kolka i biedactwo mi płakało cały czas na szczęście noc miała spokojną.

Jak wiecie miałam CC przez mojego żylaka :(, opisze na porodach wszystko jak znajdę chwilkę... Dziś jadę na ściągnięcie szwów, a babcia przyjeżdża popilnować Oliwii na ten czas. Ogólnie czuje się dobrze. Rana już prawie nie boli. Jedyny minus, że nie umiem jeszcze leżeć na prawym boku, bo strasznie ciągnie :(. Małą staram się karmić piersią, ale niestety ze względu na małą ilość pokarmu dokarmiam ją butelką :(((.

Wszystkim mamą gratuluje Maleństw które pojawiły się pod moją nieobecność.
Stronkę uzupełnię w tygodniu.

Miłego dnia dziewczyny :))))

Właśnie doczytałam gratulacje - serdecznie wam dziękuje, aż się wzruszyłam i łzy mi poleciały. Kochane jesteście. Dziękuje wszystkim i każdej z osobna za bardzo miłe słowa :))) w imieniu Oliwii też dziękuje :)))

Ostatnia edycja:
Witam się w ten niedzielny poranek.Ja nadal w dwupaku.Dzis znów nad wode dygamy ,więc lece ogarnąć chate i podszykować obiad:-):-):-)
Miłego dnia laseczki;-)
Mam nadzieje ,ze do wieczora będzie kolejne dziecko;-)

Witam niedzielnie, u mnie nadal posucha :-D marcel grzecznie się posłuchał taty i nie wyłaził, ciekawe jak dzisiaj będzie, narazie bez objawów ;-)
Deli witaj z powrotem!!:-)

A Kasie Ktoś widział? nie widzę jej na GG ani się dziś nie meldowała? :> czyżby...? :cool2:
hehe mój suwaczek pierwszy już nie odlicza dni :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry