reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Ja mam pytanko o ten moj suwaczek na samym dole...On bedzie te tygodnie jeszcze jak dlugo pokazywal??Myslalam,ze na 40 sie skonczy.Jak mam go usunac?? Albo zostawic...pewnie dojdzie do 42 tygodnia i chyba sie zatrzyma na tym albo??:confused:Jakby wiedzial,ze ja jeszcze w dwupaku:-D

reklama
JestemJola sądze, że będzie odliczał dopóki go nie usuniesz, a w zamian nie wstawisz: moja dzidzia ma już... dni/miesięcy/lat ;-)

Hej. Widze ze cichutko tu dzis jak w weekend. No co sie dziwic sporo z nas juz z bablami to czasu nie maja:tak::tak:Martwie sie o Ann nic sie nie odzywa a obiecala napisac. Od rana 4 smsy jej wyslalam i nic. Oby tylko wszystko w porzadku bylo:no::no:
A mnie od 16ej goni na kibelek, czyszczenie na calego:confused2::confused2:I we wszystkim sie doszukuje oznak zblizajacego sie porodu, paranoja:confused2:

A u mnie pogoda w kratkę jakaś dziwna. Słońce i co chwilę deszcz. Aż się po obiadku kimnęłam na kanapie. I zła jestem bo miałam iść do apteki po tabletki na katar (koleżanka mi poleciła jakiś Sinupret) a teraz to już tylko jedna jest dyżurna i znając moje szczęście ta na drugim końcu miasta. Mam nadzieję, że dożyje do jutra?
Faktycznie cisza jakaś nastała...ech...chyba wszystkie się turlają i stękają a co niektóre szczęśliwe maluszki doglądają.

reklama
Hej. Widze ze cichutko tu dzis jak w weekend. No co sie dziwic sporo z nas juz z bablami to czasu nie maja:tak::tak:Martwie sie o Ann nic sie nie odzywa a obiecala napisac. Od rana 4 smsy jej wyslalam i nic. Oby tylko wszystko w porzadku bylo:no::no:
A mnie od 16ej goni na kibelek, czyszczenie na calego:confused2::confused2:I we wszystkim sie doszukuje oznak zblizajacego sie porodu, paranoja:confused2:

Biegunki nie mam, ale często biegam do wc, tak jakbym nie umiała za jednym razem się załatwić. Każdy ból pleców, czy skórcze przepowiadające bacznie obserwuje, bo nie wiem czy to już, czy nie. I instynkt chyba się wzmocnił, bo do psa jak do dziecka gadam i na ręce go biore. Dopiero po chwili opamiętuje sie, co robie...

Do góry