Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wróciłam własnie z mega zakupów, zrobiłam zapasy dla rodzinki w razie W.A u mnie tez nic... objawow porodu ZERO mimo dlugiego spacerku, sprzatania mieszkania, mycia podlog... a juz zaczynaja dzwonic i pytac czy juz dzidzia jest.... grrrrrr
Moze by tak zalozyc nowy watek dla zdesperowanych oczekiwaczek?Kurcze juz trace powoli nadzieje ze cos sie ruszy...:-
-
-
-(
... jak idę na spacer z psem to mnie sąsiadki zaczepiają...w osiedlowym sklepie ekspedientki jak mnie widzą to: "a Pani jeszcze się kula?" NORMALNIE OSZALEĆ MOŻNA!!! A jeszcze mąż przed chwila dzwonił z pracy, żeby się spytać jak się czuję i czy może jakieś skurcze mam albo coś.....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

jejku mam dokładnie to samo...co chwilę przez telefon muszę się znajomym tłumaczyć, że ...jeszcze nie..... jak idę na spacer z psem to mnie sąsiadki zaczepiają...w osiedlowym sklepie ekspedientki jak mnie widzą to: "a Pani jeszcze się kula?" NORMALNIE OSZALEĆ MOŻNA!!! A jeszcze mąż przed chwila dzwonił z pracy, żeby się spytać jak się czuję i czy może jakieś skurcze mam albo coś.....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
![]()