reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

no spróbuje ale jak ona ma takie głupie pytania np Ania a wktórych oknach ( blok na przeciwko ) mieszkają polacy :crazy: a co mnie to do jasnej anielki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dotego ten krzykliwy głosik... o np sytuacja z 5 sekund temu mowie zeby nie dawac psu jesc przy stole to podniosla tyłek z krzesła i tak mu dała a potem on puszek nie chce jeść :angry::angry::angry:

reklama
Oj Aniso współczuje ci...Nie ma jak teściowa. Nic człowieka tak z równowagi nie wyprowadza!

A ja się wykąpałam i dupa. Mecz w tv leci:wściekła/y:
Zamienisz się ze mną?

Aniuso strasznie Ci współczuje :(

Ja się na dziś pożegnam... Mała dziś była troszkę marudna i dała mi lekko w kość... ale i za to ją kocham ... zobaczymy co będzie jutro :)

Miranda fakt bardzo mocno kocha się te nasze cudeńka.... tzw. miłość bez granic

Widzę, że dziś same przytulanka się szykują... powodzenia dziewczyny
Ja na przytulanko jeszcze muszę poczekać trochę :(((

Czy wiadomo coś o malbertce?

Dobranoc
Mamusiom życzę spokojnych i przespanej nocy, a tym co czekają rozwarcia szybkiego i miłego porodu :)))
Kasiu pogadaj z Miłoszkiem, mały uparciuch, ale może w końcu posłucha mamusi :)))

Witam sie wieczorową porą

Aniso wspołczuje tesciowej na karku :baffled: moja na szczescie jest wspaniała - na odleglosc, chociaz nie wiem jakby to bylo jakby u nas zaczela mieszkac :baffled:

u Mitemil dalej cisza... podali jej nawet oxy i NIC... Mam nadzieje ze niedlugo cos sie u niej ruszy :tak::tak::tak:

A u mnie tez nic... objawow porodu ZERO mimo dlugiego spacerku, sprzatania mieszkania, mycia podlog... a juz zaczynaja dzwonic i pytac czy juz dzidzia jest.... grrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moze by tak zalozyc nowy watek dla zdesperowanych oczekiwaczek? :wściekła/y: Kurcze juz trace powoli nadzieje ze cos sie ruszy...:-:)-:)-:)-(

No fajnie ja wróciłam a tu opustoszało. Ech! Jak nic idę sobie książkę poczytam czy coś, bo nie będę wam tu marudzić.
Wszystkim czekającym (a zwłaszcza Kasi) życzę dziś akcji porodowej i Maluszków po tej właściwej stronie brzuszka.

Sama jestem zła na mojego bo się z córką na dziś umawiał i zero posłuchu rodzicielskiego. Ale dzięki temu mam na kogo zwalić.

Miłego wieczorka życzę! Udanych indukcji! Do jutra!

Malbertka pojechala do szpitala a teraz pisalam do niej smsa narazie nie odpowiedziala moze wlasnie rodzi??
Ja tez ide spac bo cala poprzednia nie spalam moze uda mi sie zasnac, skurcze robia mnie w konia znow ciut oslably:no::no:
Dobranoc i mamusiom z maluchami spokojnej nocy a tym co chca rodzic burzliwej i owocnej. Jeszcze raz dziekuje wszystkim za pamiec i zyczenia, wiem od meza ze niektorzy wyslali na moj stary nr ale maz nie jest w stanie mi wszystkich odeslac, wiec tez dziekuje i przepraszam ze nie odpisalam po prostu nie wiem komu.
No i Miloszek uparciuszek nie bedzie miec ze mna urodzin a byloby fajne potrojne swieto:baffled::baffled:Widze ze Mitemil w tej samej sytuacji co ja, zadziwiajacy zbieg okolicznosci
Dobranoc

Kasia lwy to indywidualiści lubią być w centrum uwagi! Sama wiesz? Miłoszek jak lew to wyjdzie jutro albo pojutrze! Głowa do góry!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiecie co odkryłam? Cudowny lek na uspokojenie mojej Karolinki. Dziś wieczorem była strasznie marudna więc stwierdziłam że muszę puścić muzykę, pusciłam dość głośno i o dziwo Karolinka przycichła i słuchała :-D:-D:-D:-D uspokoiła sie i grzecznie leżała, normalnie szok:szok: myslicie że pamieta tą muzykę jak była jeszcze w brzuszku??? bo zawsze lubiłam słuchać a w ciązy to sporo ;-) teraz mam patent na uspokojenie :-D:-D:-D

reklama
Do góry