Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. PRZED CHWILA DOSTALAM NASTEPNA RADE ZEBY NADSTAWIC PIERS NAD GARNKIEM Z WRZACA WODA I TAK TRZYMAC PIERS NAD PARA . ZARAZ IDE WYPROBOWAC I JUTRO DAM ZNAC CZY ZADZIALALO . A NAJLEPSZE TO JAK POJECHALAM DZISIAJ ZNOWU DO LEKARZA A ON DOMNIE Z TEKSTEM ZE SAMO PRZEJDZIE
.jak przerabialam poprzednio zaalenie to oprocz antybiotyku lekarz mi zapisal oxytocyne ampulkach i z tej ampulki wylewalo sie na wacik i do nosa-pokarm sikał wtedy ostroczesc dziewczyny
a ja to juz niewiem co mam robic od 4 dni mam problem z piersia , goraczke mialam ponad 40 stopniplus do tego drgawki , wczoraj dostalam antybiotyk AMOXICILLIN , czuje sie troche lepiej ale piers mam calkiem zatkana i mlego wogole niechce z niej wyplywac . Probowalam juz chyba wszystkich mozliwych sposobow - cieple i zimne oklady , rozmasowywanie ze az z bolu niemoglam wytrzymac , cieply prysznic - az prawie w nim zemdlalam
, lisc kapusty zamrozony , no i dalej nic
. Obawiam sie ze to chyba bedzie ropien i bez chirurga sie nieobejdzie :-(

Aha! A wiecie,ze metoda z olejem rycynowym dziala? W piatek o 20 zrobilam drinka z olejkiem i sokiem pomaranczowym a o 24.00 obudzily mnie bole porodowe,a o 4 rano wody odeszly,ale otym juz napisze w wlasciwym wątku