reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wchodze bo myślałam,ze jakies wieści od anet,a tu aniaso nam niespodzianke zrobiła
ja cała w nerwach przed wizyta,bo z grudnia mi sie zaraz styczen zrobi i wogóle bede z mega dołem,juz jest nie mały a co dopiero bedzie po wizycie,moge nie zaglądnąć do was jak cos:wściekła/y::crazy::no::angry:

wchodze bo myślałam,ze jakies wieści od anet,a tu aniaso nam niespodzianke zrobiła
ja cała w nerwach przed wizyta,bo z grudnia mi sie zaraz styczen zrobi i wogóle bede z mega dołem,juz jest nie mały a co dopiero bedzie po wizycie,moge nie zaglądnąć do was jak cos:wściekła/y::crazy::no::angry:
Iwnoko spokojnie! Ty chociaż następna w kolejce jesteś. My z Enką na szarym końcu.

Cześć dziewczyny :-)
Widzę, że wszystkie czekały na Miłoszka i teraz to już ruszy, w końcu to końcówka sierpnia :tak: Wszystkie maluchy zapraszamy na tę stronę brzuszków :-)

aż się gębula sama śmieje, jak się czyta o 3 nowych dzieciątkach!!! suuuuuuuuuuper:-)

nie mam nożyczek do pazurków małej, tylko takie cążki, którymi boję się obciąć te delikatne paznokietki:zawstydzona/y:; w związku z tym mam całe poorane piersi, wyglądam jakby mnie kto schłostał gałęzią... a mała nie daje mi zbyt wiele czasu na przygotowanie się do karmienia - jak poczuje głoda to ma być NATYCHMIAST, inaczej robi z siebie - jak to określił mój M. - bordowego golluma:-D nerwusek mały; ale jest już taka fajniutka, kontaktowa, usta w dzióbek, coś sobie guga po swojemu... sama radość!

reklama
andariel moja taka sama, jak głodna to ma być już... głodomorek po tatusiu...a nerwus po mamie :)))
jak trzeba przewinąć to też szybko, bo się denerwuje, że pieluszka lekko już mokra :P
ale jak tylko zrobi uśmieszek lub minkę... to człowiekowi aż serce się raduje

pazurki to muszę często obcinać, bo szybko jej rosną i też mnie drapie niemiłosiernie, a tak mocno chwyta, że mamusia nieraz ała krzyczy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry