Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przykro mi Aga, oby szybko do zdrówka wróciła - i Twoja Ala ma pozdrowienia od mojej Alicji:-)a więc moje obawy się potwierdziły, Alicja ma zawalone górne drogi oddechowemam stosować Otriwin dla niemowląt i sól fizjologiczną , układać ją w pozycji półsedzącej i bacznie odbserwować, jak będzie miała problemy z oddychaniem do szybko do szpitala!! skierowanie mam przed sobą
jak mogło do tego dojsc
masakra

Dziewczynki ja chce sie tez szybciutko pochwalic ze urodzilam byczka Franusia w poniedzialek 31/08!!!
Ja nawet nie mam czasu zdjec wrzucic i opisuNie wiem tez czy wszystkie juz urodzily??
masakra
Ale jestem przeszczesliwa!!!!![]()

Dzieńdoberek
Oj z tym czsem to widze,że u wszystkich ciezko,ale dobrze,że choc na 5 min sie udaje zalogowac na bb i przeczytac co u Was. Kolezanka mnie pocieszyla,że to pierwsze 3 mies tak wygladają,potem jest lepiej. Wiec dziewczyny spoko! Jeszcze sie naplotkujemy!
My za chwile sie zbieramy i jedziemy calą 3 osobową rodzinką do ogrodu botanicznego w Powsinie. Pogoda jeszcze ladna wiec trzeba wykorzystac na wycieczke
Buźki, potem jeszcze wpadne
Aha! i GRATULACJE dla nowych MAMUŚ.![]()