Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Strasznie sie boje dziewczyny, oby to nie bylo to co znalazlam

bo czasami trzymam malego i nic a zazwyczaj tylko raz...
ale teraz juz mu ladnie schodzi

a w nocy od 3 do 4 tez nie spala...nakarmie ja zaraz i wtedy bedzie sobie smacznie spac.W sumie to powoli sie chyba przyzwyczajam,organizm sie przestawil na takie spanie jak zajac pod miedza.Wiedzialam,ze dziecko miec to znaczy w nocy wstawac ale nie wiedzialam,ze tak ciezko do tego przywyknac;-)
siedzi w pracy od 7 rano do 20-21 wieczor.Raz asystowal przy kapieli,ale bal sie ja wykapac,bo twierdzil,ze jego spracowane dlonie pocharataja malej cialko.Tyle,ze w nocy wstanie i gdy ja robie mleko a mala domaga sie go juz bardzo ostro to weznie ja na rece i ponosi.A co do odbijania...to moja mala moge czasem nosic nawet godzine i sie jej nie odbije
klade ja wtedy na brzuszek...a uwielbia spac w tej pozycji.
, oby jak najszybcie przeszły Waszym dzieciaczkom. 

To sie nazywa liszaj noworodkow. Wyglada strasznie, to sa pecherze wypelnione ropa
pecherze pekaja i powstaja rany. Siedze i rycze bo malutki napewno cierpi. Jesli sie nasili to bede musiala isc do szpitala. kto moze niech sie za nas pomodli strasznie sie boje zeby mu nic nie bylo

Witam sie dziewczyny
Mam pytanko czy wasi meżowie tez boja sie dotknac maluszki? Bo mojejmu to jeszcze MAMUSIA przyklaskuje i do mnie ze to normalne
Pytanie numer dwa: ile razy powinno sie maluchowi odbic i czy wogole musibo czasami trzymam malego i nic a zazwyczaj tylko raz...
Kasiu a może to trądzik? moj tez ma jak go musialam dokarmiac na poczatku i jak madrze wypilam sok pomaranczowyale teraz juz mu ladnie schodzi
Moderatorki przepraszam ze wszytko tu pisze ale boje sie ze nie zdaze...![]()
Dziewczyny maly ma na buzi gronkowca. tego sie wlasnie balam. Na bank zarazil sie w szitalu od pielegniarek ale nikt sie do tego oczywiscie nie przyznaTo sie nazywa liszaj noworodkow. Wyglada strasznie, to sa pecherze wypelnione ropa
pecherze pekaja i powstaja rany. Siedze i rycze bo malutki napewno cierpi. Jesli sie nasili to bede musiala isc do szpitala. kto moze niech sie za nas pomodli strasznie sie boje zeby mu nic nie bylo
![]()