sprobuj, bo w suszarce dochodzi jeszcze szum, ktory zwykle uspokajajaco dziala na maluszki. Na mojego synka dziala perfekcyjnie :-)próbowałam ciepłej pieluchy ale nic nie pomogło. Mała dalej płakała strasznie. Ale spróbuje z suszarką dziś
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
sprobuj, bo w suszarce dochodzi jeszcze szum, ktory zwykle uspokajajaco dziala na maluszki. Na mojego synka dziala perfekcyjnie :-)próbowałam ciepłej pieluchy ale nic nie pomogło. Mała dalej płakała strasznie. Ale spróbuje z suszarką dziś

trzymam mocno kciuki za Maciusia,żeby wszystko dobrze sie poukładało i maluszek powoli z tego wyszedłDzięki Gosia! Nie ma innej opcji!!
Uciekam kochane - bo nerwy mi odpuszczają i czuję się jak wrak człowieka.
Całuski dla Was i waszych bobasków.

a to nie za wczesnie??
ja myslalam zeby mala przeprowadzic dopiero jak skonczy 6 mcy
wsio bedzie dobrze szczegolnie jak wszystkie ciotki z bb trzymaja kciuki
Ale masz fajnie Aneczka .Ja cała w strachu jestem bo mała przespała dzis cały dzień dosłownie ,budziła się tylko na 15-20 min.karmienie i nawet noszenie na sztorc i przewijanie nie pomagało w obudzeniu jej.Aż starch pomyśleć co w nocy będziemoże jakos uda mi sie przetrwaćdla mnie to bez sensu choć jest ten plus że 3 miesięczne dziecko może nie załapać jak fajnie jest w sypialni rodziców a takie półroczne już raczej tak.
jak synek miał pół roku dopiero przesypiał zawsze całą noc bo przed snem dostawał kaszkę.
Kasiu trzymam kciuki żeby Miłoszek wykurował się w domku szybciutko.
Aguś będzie dobrze trzymaj się cieplutko.
u mnie rewelka dla mózgu katorga dla biustu Julinka śpi ostatnio już regularnie od 23-7/8 rano.
Dobranoc![]()

DOBRANOC LASKI I SPOKOJNEJ NOCKI:-):-):-):-)