reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiu zdrowia dla taty;-)

jestem w szoku:szok::szok::szok:
moj pojechal wcoraj po inny smoczek i malej spasowal:-D:-D:-D
nie musze jej nosic na rekach zeby zasnela... sama usypia... i spi praktycznie caly dzien:-D:-D:-D
w nocy sie wyspalam bo moj wstal i dal malej uesc a ja spalam:-D:-D:-D:-D

pytanie.... zy wasze dzidzie tez mialy klopoty z kupoka jak dalyscie je na butelke i po ilu sie unormowaly:sorry:
mala robi ale nie tak jak wczesniej.... meczy sie i robi co drugi dzien.... kropelki jewj pomogly ale to jeszczenie to:no::-D
ale i tsak mam aniolka:-D:-D:-D
u nas snieg, zimno.... i nie chce mi sie totalnie wyjsc z domu:no:
Moja po mleku modyfikowanym lepiej się wypróżnia niż po cycku.Jak dostanie raz dziennie na wieczór flaszke to mam spokój z rana już nie dusi kupy i potem w ciągu dnia co karmienie to kupa bez wysiłku.A może po prostu wreszcie się to unormowało.Zobacze jak w końcu naje się tylko cyckiem czy też tak bedzie:-)

reklama
ciekawe kiedy moja sie unormuje... bo ona robi twardzse te kupki.... probowalam dac jej bebiko to nie chce a nan pije bez problemu:-Dherbatki tez mi duzo pije:-D
pozyjemy... zobaczymy:-D:-D
dzieki Chogata:-D

ciekawe kiedy moja sie unormuje... bo ona robi twardzse te kupki.... probowalam dac jej bebiko to nie chce a nan pije bez problemu:-Dherbatki tez mi duzo pije:-D
pozyjemy... zobaczymy:-D:-D
dzieki Chogata:-D
JA podaje własnie bebilon z immunofortisem bo Nan zawiera zelazo co może powodować zatwardzenia ,ale to jest sprawa indywidualna;-)Ja małej podaje narazie Plantex tylko to pije około60ml dziennie wiecej jej nie pozwalam a po niej tez lepiej się wyprózniała

witam:-) zimno mi jak cholera!!!! wiec zajadam się wszystkim co mam pod ręką.
Mała spi, wczoraj miała pierwszy kiepski bo marudny dzien!!! nawet podpaski nie miałam kiedy zmienić:wściekła/y::no: dobrze ze maz wrócił z delegacji to na dzis mu uszykowałam juz 3 suszarki prasowania:-D
Średniak ma zapalenie krtani i siedzi w domu.

My postępy w planowaniu chrzcin mamy:-) wybralismy chrzestnych ale same chrzciny zrobimy na roczek, będzie ciepło i bedziemy mogli zrobic je na powietrzu gdzies w fajnym miejscu, bo u nas duza rodzina i duzo dzieci jest, wyjdzie tak 40osób:szok::szok:

pozdrawiam, jak zdąze to wkleje zdjęcie kombinezonków

reklama
witam się i ja!

wczoraj mnie nie było bo miałysmy bardzo zabiegany dzień, pogoda nie była najgorsza więc łącznie ze 3 h spacerku zaliczyłysmy :tak: i kolke też :-(

dziś w planie zakupy :-)

a jutro szczepienie :shocked2:. Juz mam panike...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry