reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja miałam aż 4 wizyty położnej, ale w sumie się cieszyłam że tyle razy była bo zawsze miałam jakieś pytania :tak: Poza tym to ona odbierała mój poród także dobrze ją wspominam :tak:

Ja też wychodzę z mała na spacerek, na szczęście już wcześniej mała dostała kombinezon od babci, to nie mam problemów, wózek włożyłam zimowy śpiwór także na pewno nie zmarznie.

Ja mam kombinezon z Tesco cherokee, taki misowaty,wewnątrz jest futerko, cieplutki, teraz akurat są przeceny i kosztuje coś ok. 45 zł. Naprawdę polecam jakby któraś mama jeszcze nie miała. Mam akurat kremowy ale są też różowe i niebieskie.

Witam,
Wcięło mi dłuuuugaśnego posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:więc piszę jeszcze raz!
Kasiu kondolencje z powodu teścia, a co do taty, dobrze że kupiłaś mu dobry ciśnieniomierz, bo z tego co widac to lepiej liczyc na siebie, niz na szpital.
Wczoraj byłyśmy odebrać paszport, a po drodze wstąpiłyśmy z Jagodą na babskie zakupy do miasta w którym kiedyś mieszkałam. Biedula padła zmęczona o 16, obudziła się tylko na 2 godzinki żeby pochodzić na rączkach u taty, a teraz dalej śpi, i pewnie przetwarza wczorajszy dzień.
Jeżeli chodzi o orzeszki, to jem od zawsze musli z orzechami, oprócz tego kupuję mix orzechowy i podjadam, bo to zdrowe, i nie widziałam żeby Jagodzie miało szkodzić. Smaruję ja oliwką z migdałów i ma super zadbaną skórę, zero zaczerwień, czy suchych miejsc.:tak: Myślę że o ile w rodzinie nikt nie miał uczulenia, można spokojnie jeść.
Dzisiaj miałyśmy dzień kupki:szok: wygląda że Jagoda będzie ją robić raz w tygodniu w czwartek pomiedzy 10 a 11 bo juz 3 raz to samo! I nie wyglada zeby jej było z tym źle.

hmm, też się waham co do spacerku dzisiaj... niby słońce nawet chwilami wygląda, a z drugiej strony zapowiadali opady śniegu:eek: malutką mam w co ubrać, bo i sami kupiliśmy kombinezon, i dostaliśmy od ludzi z rodziny, więc mogę przebierać, gorzej ze mną - w co JA się ubiorę:confused2: na dodatek nie mogę znaleźć swojej czapki:confused2:

jednak nici ze spaceru - nadciagnęły stalowe chmurzyska, pewnie będzie padać; kurcze, głupio tyle dni z chaty się nie ruszać no...
malutka ma kolejny senny dzień, po 4 godzinach obudziłam ją (tzn. trochę rozbudziłam) na karmienie, ledwo ssała, taka zaspana; za to wieczorkiem będzie ożywiona, jak wczoraj; i problem z zaśnięciem po kąpieli;

hej:-)
u mnie tez pada, siąpi od rana wiec raczej nie wyjde,
glownie dlatego ze to ja nie mam nic przeciwdeszczowego, a z parasolem sie nie da isc
wiec siedzimy z maluszkiem w domku
ale on cos marudny i do tego baterie w karuzelce sie wyczerpaly a nie mam zapasowych

mam pytanie do mam ktorym dzieci przesypiaja cala noc, jak wstana wsze bobaski po takiej nocy to czesciej karmicie:confused2:

Adas pierwszy raz spal od 21 do 6, normalnie budzilam sie co 3 godziny i nawet jak spal to go przykladalam do piersi i sobie zjadal ale dzisiaj jakos nie wstalam
i teraz nie wiem czy taki marudny bo glodny czy o cos innego chodzi

a czy jak wasze dzieci śpią całą noc, to dobrze przybierają na wadze, bo w końcu rzadziej jedzą? :eek:
dzień dobry tak w ogóle :-)
u mnie deszcz ze śniegiem pada, więc siedzimy w domku, jedynie autem podskoczyliśmy na ważenie i po rajstopki dla małej do biedronki
dziś doszła do mnie zamówiona folia przeciwdeszczowa na fotelik FOLIA PRZECIWDESZCZOWA NA FOTELIK SAMOCHODOWY 0-13 (769820847) - Aukcje internetowe Allegro-przyda się na taką pogodę, przynajmniej Maja nie zmoknie w drodze do auta
zamówiłam również tą książkę, ale jeszcze nie dostałam MOJE PIERWSZE 5 LAT -A Geddes-OD WYDAWCY -ŻÓŁTY (763239617) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
a my na spacerku byłyśmy - u nas tylko pada deszcz, śnieg nie wali;-)
musiałam zrobić zakupy bo w lodówie pusto.

Polcam rajtuzki z biedronki dla dzieciaczków- cieplutenkie bardzo, ocieplane - po 6,99zł i wzorki fajne - my mamy w krówki
Ale się zmachałam - biedronka taka klitka, wózek ciagle mi gdzies utykał, no i oczywiscie nabrałam tyle ze sie do koszyka pod wóziem wszystko nie zmiesciło, a teraz wszystko lezy bo małej sie na raczki zachciało:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry