reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Marchewka na surowo może powodować zatwardzenie. Gotowaną możesz jeść.
deli jesteś pewna? bo ja właśnie szukając ostatnio menu dla karmiących i maluszków z problemami brzuszkowymi trafiłam na info, że właśnie gotowana marchewka działa blokująco, a surowa jest jak najbardziej wskazana:eek:

deli - na tej macie, co patrzyłyśmy? tej fisherowej? bo ja ją już mam w domku, ale jeszcze nie rozłożyłam; a po tym co napisałaś mam ochotę spróbować:)))

oleńka tez uważam, że powinnaś spróbować jeść wszystko (oprócz wzdymających strączkowych); bo skoro i tak nie jest lepiej, to tylko pozbawiasz siebie wielu potrzebnych składników;

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny:tak:

ja szybciutko tylko, Marudek zasnal pewnie na chwilke wiec ide obiad zjesc, moj dzis gotuje
jakis taki Adas niespokojny dzis, jak male rozloszczone zwierzatko:eek:

Deli - nam dzis mata doszla, Tiny Love - super kolorowa ale moj maluszek polezal chwile, popatrzyl i nezadowolony, trzeba go bylo szybo stamtad brac:-( moze jutro bedzie lepszy dzien na mate

a ta gotowana marchewke dzis chba zjem po poranna kupka polplynna byla

milej soboty dziewczyny
zmykam

witam sobotnio,ja dopiero teraz mam chwilke
moja dzisiaj po 10-20 minut śpi,ale na szczęście nie marudzi
Olenka a próbowałaś jeść śliwki?albo pić Activie ze śliwkami u nas działa świetnie
ja tez rozglądam sie za matą dla malutkiej dopiero teraz i tez mi sie ta akurat podoba,ale zobaczymy jeszcze;-)
miłej soboty,my czekamy na gości mam nadzieje,że bedzie znośnie

byliśmy na ponad 1,5-godzinnym spacerku, ale już się zimno zrobiło i pognało nas do domku; mój M. robi dziś obiad - zawija tortille z warzywami i kurczakiem, a malutka śpi po spacerze, więc mam wolną chwilę;

lecę poczytać inne wątki:tak:

Piwonia wlasnie zastanawialam sie czy aktivie mozna jesc:-) Trzeba bedzie sprobowac;-) bo suszonych sliwek nie lubie:zawstydzona/y:

Musze sie pochwalic ze dzis pierwszy raz, przy pierwszej lekcji nauki zasypiania w lozeczku moj Alex zasnal w 5min:-) Bez cycka i trzymania na recach:tak: Jestem w skowronkach i jeszcze nie moge w to uwierzyc:cool2:

Dobry dzień!:-D
Widzę że wszystkie dużo maluszków dało pospać rodzicom. :-)
Nasza Gabi jak padła przed 21 to obudziła się po 6! (9 godzin! ja nie wiedziałam jak mleko łapać hihi) :-D
Mała zaliczyła dziś dwa spacerki. Pierwszy z tatkiem (mama w lumpku;-) 1,5h szperania i 70zł w plecy:sorry:) potem nad jeziorkiem. Mam tylko nadzieję, że nie skończy się to żadnym choróbskiem, bo ciągle nie mam dla niej ciepłych ciuchów:-(. Próbowałam dziś kupić jakiś komplecik typu kurteczka i spodnie ale oczywiście wszystko wielkie i ceny masakryczne. A ja potrzebuje na teraz! :wściekła/y: Hartuje te moje dziecie że hej:confused2:

hej dziewczyny:-D
mala tez nam dala pospac ze az szok:szok::-D
kupe sztrzelila rano jak stary chlop:-D:-D
ona kocha nassza lampe... smieje sie do niej, rozmawia:-D
daje ja do lezaczka stawiam pod lampa i mam spoikoj:-D:-D:-D
a tak poza tym od iedy mqa smoczka o nie te dziecko... a ja w nocy nie wstaje tylko m ja obsluguje a ja kimam w najlepsze:-D:-D:-D

reklama
Kurcze Antek mi ochrypł! I nie wiem co mam robić - czy jakoś na gwałt szukać lekarza - bardzo dużo dziś płakał może od tego? Bo pojechałam z Anielka na zakupy, utknęłam w korku a M zamiast dać mu mleko z zamrażalki czekał a on ponoć wył... No i teraz wieczorem przed zaśnięciem jak płakał to z chrypą... co ja mam robić POMOCY!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry