reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To jest troche dlugie ale warto zobaczyc [ame="http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo"]YouTube - Kseniya Simonova - Sand Animation (Україна має талант / Ukraine's Got Talent)[/ame]

reklama
Malusia dalej ma biegunkę :(. Temperaturki nie ma. Markotna nie jest. Nie mam pojęcia skąd ta biegunka. Jak jutro dalej będzie to idę z nią do lekarza, bo widać że brzusio troszkę ją pobolewa.

Dobranoc

Deli wspolczuje...:-(szkoda tych naszych malenstw jak im cos dolega.a najgorsze ze w naszym przypadku(na formulce) nie wiadomo od czego:zawstydzona/y:u nas na szczescie kupki z zielonej trawki znowu na musztardke sie zmienily wiec juz jestem spokojna:tak:i do tego lekarz potwierdzil ze malutka zdrowa jak rydz:-Dmartwi mnie tylko ze glowe ciagle w prawo obraca i na nic nie zwraca uwagi jak sie scieramy zeby na lewo odwrocila:zawstydzona/y::no:jak niec sie nie zmieni przez kolejne 3-4 tyg to lekarz kazal znowu na wizyte isc i bedzie rehabilitacja :-(

Witam poniedzialkowo....
U nas Piwonia,nie tylko buro za oknem,ale taka mgla ze nic nie widac....moze przejasni sie troche w ciagu dnia...u nas na polu jeszcze tymianek rosnie ,nie zebrany ....
Moja pociecha (mlodsza) jeszcze spi...nawet w nocy ladnie spala,wstala tylko 2 razy....
A starsza wlasnie odprawiona do zerowy,sasiadka rano ja zabiera,a ja w poludnie odbieram,wiec mam troche rano mniej kretaniny :-)
Deli,mam nadzieje ze malutka wroci szybko do zdrowia :happy:
a my jutro na szczepienie sie wybieramy,mam nadzieje ze znow jakas sniezyca nie wyskoczy....:crazy:

Ale ma dziewczyna talent....tylko pozazdroscic....:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam:-)
u nas tez mleczna mgła i nic mi się nie chce;-)
Alicja ładnie spi i w dzien i w nocy, wczoraj bylismy u tesciowej na obiedzie bo we wtorek ma urodziny a w sobote bylismy u znajomych, swietnie się bawilismy z ta naszą chmarą dzieci, my z trójką i oni z trójką:-D

wymyslilismy ze zaraz po świetach jedziemy na 5dni do karpacza razem do gospodarstwa agroturystycznego:szok::-D i tam spędzimy Sylwester o!

Hej:-)
Moja gwiazdeczka obudzila sie o 5 na papu i spi do teraz...:szok:
A my mamy w sobote chrzciny i wczoraj lezac w lozku przypomnialo mi sie,ze musze meza garnitur do pralni oddac:confused2:
Wiec zaraz jak mala wstanie,zje,ubieramy sie i trzeba jechac.
Wiec musze sie pospieszyc...
Nara dziewczynki,milego dzionka zycze.​

Deli wspolczuje...:-(szkoda tych naszych malenstw jak im cos dolega.a najgorsze ze w naszym przypadku(na formulce) nie wiadomo od czego:zawstydzona/y:u nas na szczescie kupki z zielonej trawki znowu na musztardke sie zmienily wiec juz jestem spokojna:tak:i do tego lekarz potwierdzil ze malutka zdrowa jak rydz:-Dmartwi mnie tylko ze glowe ciagle w prawo obraca i na nic nie zwraca uwagi jak sie scieramy zeby na lewo odwrocila:zawstydzona/y::no:jak niec sie nie zmieni przez kolejne 3-4 tyg to lekarz kazal znowu na wizyte isc i bedzie rehabilitacja :-(
Azorek ja miałam tak samo jak Ty z malutką, poswięciłam jej więcej uwagi, do spania blokowałam, kładłam na brzuszek i odwracałam jej główke w drugą strone, jak trzymałam ją na rękach w pionie to tez odwracałam jej główke prawie na siłe i takie ćwiczenia codziennie po kilka razy i udało sie mała zaczeła sama odwracać. Musisz cwiczyc...
:eek:
A mojej Karolince dziś o 3 w nocy zebrało sie na gaworzenie, gadała tak sobie przez godzinkę, dopiero potem padła :))

Ostatnia edycja:
reklama
Mika,mojej tez sie tak zdarza gadac w nocy,na szczescie nie za czesto,bo bym chyba wymiekla.....:-D
wstala ok 9 na amku,dostala witaminki i znow zasnela :szok:...jakis dzis spiacy dzien chyba,bo i ja bym chetnie pospala jeszcze.....:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry