Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas na szczescie kupki z zielonej trawki znowu na musztardke sie zmienily wiec juz jestem spokojna
i do tego lekarz potwierdzil ze malutka zdrowa jak rydz
martwi mnie tylko ze glowe ciagle w prawo obraca i na nic nie zwraca uwagi jak sie scieramy zeby na lewo odwrocila
jak niec sie nie zmieni przez kolejne 3-4 tyg to lekarz kazal znowu na wizyte isc i bedzie rehabilitacja :-(

To jest troche dlugie ale warto zobaczyc YouTube - Kseniya Simonova - Sand Animation (Україна має талант / Ukraine's Got Talent)

i tam spędzimy Sylwester o!

Azorek ja miałam tak samo jak Ty z malutką, poswięciłam jej więcej uwagi, do spania blokowałam, kładłam na brzuszek i odwracałam jej główke w drugą strone, jak trzymałam ją na rękach w pionie to tez odwracałam jej główke prawie na siłe i takie ćwiczenia codziennie po kilka razy i udało sie mała zaczeła sama odwracać. Musisz cwiczyc...Deli wspolczuje...:-(szkoda tych naszych malenstw jak im cos dolega.a najgorsze ze w naszym przypadku(na formulce) nie wiadomo od czegou nas na szczescie kupki z zielonej trawki znowu na musztardke sie zmienily wiec juz jestem spokojna
i do tego lekarz potwierdzil ze malutka zdrowa jak rydz
martwi mnie tylko ze glowe ciagle w prawo obraca i na nic nie zwraca uwagi jak sie scieramy zeby na lewo odwrocila
jak niec sie nie zmieni przez kolejne 3-4 tyg to lekarz kazal znowu na wizyte isc i bedzie rehabilitacja :-(