reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam, nareszcie nadrobiłam czytanie:) no ja mam dzisiaj wizytę u mojej pani i będę prosić o L4. teraz byłam na urlopie wypoczynkowym bo z @ wychodziło że jest 3 m-c więc chciałam równo od 4 m-ca zacząć chorobowe, ale niestety z usg wyszło inaczej więc na l4 będę od 10 tyg. prace mam fajną między ludźmi ( recepcja hotelowa) ale niestety przeważają nocne zmiany i to po 13 godzin, więc na to w tym momencie nie mogę sobie pozwolić. więc od dziś l4 i tak już do końca. fakt że przez te 2 tygodnie już się rozleniwiłam ale niedługo wiosna więc będzie można gdzieś częściej wyjść i nadrobić zaległości w odwiedzaniu znajomych :)

oj własnie nie moge sie wiosny doczekać bedzie można na spacerki wychodzic i ptaszki będą świergolić bedzie milej niż teraz w taki bury dzień na przykład

a jeśli chodzi o dolegliwości z żołądkiem itp to wypróbowałam herbatke miętową, polecam człowiek od razu lepiej się czuje
ja ja sobie teraz codziennie serwuje i przynajmniej troszke lepiej sie czuję

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no u mnie jest dziś pięknie troszke mrozu ale mały wiaterek i dużo słońca. ciesze się bo dziś wypad do rzeszowa więc przed gin może zachaczę o jakieś małe zakupki :)

ja ja sobie teraz codziennie serwuje i przynajmniej troszke lepiej sie czuję
herbatka dobra i dziala co nie też ją piję prawie codziennie:-)

dzisiaj chyba niskie ciśnienie bo dziwnie się czuje. wczoraj wieczorem dostałam dziwnych boleści jakby jajniki, przestraszyłam się bo jeszcze takiego czegoś nie miałam ale dziś dzięki bogu wizyta więc się dopytam co i jak

cichutko się u nas zrobiło więc chyba pójdę jakiś obiadek zmontować i odpocząć przed wyjazdem

reklama
herbatka dobra i dziala co nie też ją piję prawie codziennie:-)
dziala działa,dlatego wolę ją pic caly czas

dzisiaj chyba niskie ciśnienie bo dziwnie się czuje. wczoraj wieczorem dostałam dziwnych boleści jakby jajniki, przestraszyłam się bo jeszcze takiego czegoś nie miałam ale dziś dzięki bogu wizyta więc się dopytam co i jak
chyba tak,mnie tez wczoraj bolał brzuch i też dzis zapytam lekraki,bo mnie to dosć często w sumie boli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry