Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja ja sobie teraz codziennie serwuje i przynajmniej troszke lepiej sie czujęa jeśli chodzi o dolegliwości z żołądkiem itp to wypróbowałam herbatke miętową, polecam człowiek od razu lepiej się czuje
oj własnie nie moge sie wiosny doczekać bedzie można na spacerki wychodzic i ptaszki będą świergolić bedzie milej niż teraz w taki bury dzień na przykład
oj dokładnieJa juz też nie moge się doczekać. A tu jak na złosć coraz zimniej. Brrrrrr
herbatka dobra i dziala co nie też ją piję prawie codziennie:-)ja ja sobie teraz codziennie serwuje i przynajmniej troszke lepiej sie czuję
dziala działa,dlatego wolę ją pic caly czasherbatka dobra i dziala co nie też ją piję prawie codziennie:-)
chyba tak,mnie tez wczoraj bolał brzuch i też dzis zapytam lekraki,bo mnie to dosć często w sumie bolidzisiaj chyba niskie ciśnienie bo dziwnie się czuje. wczoraj wieczorem dostałam dziwnych boleści jakby jajniki, przestraszyłam się bo jeszcze takiego czegoś nie miałam ale dziś dzięki bogu wizyta więc się dopytam co i jak