• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a u nas dzisiaj wietrznie i pada pada pada brrrr nawet nosa nie mam ochoty wynurzyc z domu:no: moje przeziebienie przechodzi ale dzisiaj maz sie rozlozyl:wściekła/y::wściekła/y:Amelka jeszcze nic nie zlapala na szczescie(tfu tfu tfuuu-odpukac)
Daria wszystkiego naj z okazji imienin i pociechy z dzieci :tak::-)
ja sie ulatniam do kapieli hehe weekend mam pizamowy:-)

reklama
witajcie kobitki, wczoraj nie zajrzalam, bo wpadła kumpelka na noc i "poszaleliśmy" - oczywiście ja bez % (no, jedynie znikoma ilość w amaretto;-));

deli - współczuję sytuacji, na pewno okropnie ciężko jest patrzeć na pokłute dzieciątko; z tonu Twojego wpisu wnioskuję jednak, że trzymasz się dzielnie i nie dołujesz - i tak trzymaj, kochana! dobrze, że macie tą ciocię, która huha na zimne i przynajmniej jakiś lekarz-konował nie zignorował Waszego problemu; wierzę, że będzie już dobrze! ucałuj malą Oliwcię!

tak czytam o tych Waszych facetach i stwierdzam, że mój też coś ostatnio foszy i nawet dogryźć potrafi; ale myślę, że to mega-napięcie związane z brakiem... no wiecie czego;-) ale generalnie jest ok:tak:

malutka śpi już parę godzin - na tatusiu, a chcieliśmy na spacer wyjść póki jasno; zwłaszcza, że teraz się szybciej zrobi ciemno po tym przestawieniu czasu; chyba idę ją delikatnie rozbudzać, szkoda żeby ją ominął wspólny, rodzinny spacerek;

Sempe wszystkiego zarąbistego i fajnego dnia imieninowego:-)
Deli przekaż Oliwce nasze dobre wibracje z forum i niech już jej się w brzuszku wszystko ładnie poukłada:tak::tak::tak:

udanej niedzieli i fajnych spacerków laseczki

A my coraz wiecej same zostajemy:baffled:tatuś nam się szkoli w pracy w tygodniu a w weekendy podyplomówke robi i ciągle go nie ma:-(a ja bym chociaz w weekendy chciałabym pojeździć do rodzinki, poodwiedzać ludzi:eek:
A teraz czekamy na kupke bo juz z 2 dni nie było:-Di paznokietki zaraz będziemy opcinać:-p

Sempe najlepszego w dniu imienin, możesz do mnie ciasto przesłać telepatycznie:rolleyes:
Deli współczuję chorej pociechy, serce się kraje jak sie pomyśli o tym co musza dzieciaczki wycierpieć.
Na szczęście u nas bez kłopotów, i oby sie nas trzymały z daleka.
Jutro mąż wyjeżdza na instalacje, więc tydzień zostaniemy same, a w sobotę do Polski. Zobaczymy się za 6 tygodni:zawstydzona/y::-(:-(.

Sempe wszystkiego naj naj naj, zdrówka, pociechy z dzieciaczków i spełnienia najskrytszych marzeń :tak::tak::tak:

Deli duzo zdrówka dla Oliwki, trzymam kciuki żebyście juz nie musiały wracać do szpitala

u nas bez większych zmian, byłyśmy z Małą jako obserwatorki na basenie, było bardzo gorąco i musiałam co chwile karmić :baffled:.
Zaraz zbieramy się do znajomych na kawke,

Miłego wieczorku wszystkim życzę :-)

Witam !!!
Daria,wszystkiego co najlepsze z okazji imienin!!!
Deli dobrze ze juz w domku,oby wszystko sie skonczylo dobrze...
Ja tez dzis mialam starcie z mezem....:wściekła/y:...i nie bardzo z nim gadam -tylko sluzbowo...:sorry2:
Karolinka dzis bardzo grzeczna...odpukac...he,he....przyczepilam jej zabawki-grzechotki do wozka i niemalo wyskoczy...hi,hi....

Kasia ,a ty nie strasz-dobrze ze dziewczyn posluchalas i pojechalas do szpitala....

w końcu zaliczyliśmy wspólny spacer, ale w drodze powrotnej im bliżej domu, tym bardziej szaro; i malutka pierwszy raz pół spaceru nie spała - oglądała sobie niebo i nasze łepetynki;-)
za to wieczorem miała pierwszy silny atak kolki (tzn. tak mi się wydaje); po 3 godzinach minął, teraz radośnie gulga sobie z tatusiem, ale hardcore był niezły; tak mi jej strasznie szkoda było... jutro kupię jakieś kropelki na kolki;
dobranoc wszystkim!

reklama
Hej Dziewczyny:-). Jak mnie tu dawno nie było... Bo to albo brak czasu, albo sił na pisanie. Jak tu weszłam, to mi się od razu czasy ciąży przypomniały i takie ciepełko w srodku poczułam:-). Chyba zacznę znowu częściej tu zaglądać i sie udzielać. Ale najpierw poczytam, co tam u Was. A moja Julitka zdrowo rośnie, dzis ma właśnie dwa miesiące.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry