• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam poniedziałkowo pogoda dzisiaj raczej ładna sie zapowiada,mgła opada i słonko juz zagląda,wiec jeden spacerek murowany,popołudniu raczej juz nie,bo musza załatwić ubezpieczenie i jestem umówiona na 16 z gościem i czekam na kuriera z paczką,dziś dostane od kolezanek z innego forum prezent dla małej i nie możemy sie doczekać
miłego dnia
a chorowitkom duzo zdrówka
moje dziewczyny starsze obie zasmarkane,ale mam nadzieje,ze jakos sie wykurują szybko

reklama
cześć dziewczyny!

przepraszam, że rzadko piszę, ale zaglądam :-) i podczytuję w wolnych chwilach.

Mój synek po raz pierwszy przespał CAŁĄ noc! aż wstawałam w nocy sprawdzać, czy oddycha :-D no i oczywiście piersi kamienie.... muszę uważać, żeby laktacja mi się nie zaburzyła... jak to robicie, jeśli dzieci wam śpią cała noc? ściągacie w nocy?

witam:-)
dziękuję wszystkim za zyczenia imieninione! udało się wszystko a ciasta nie zostało prawie nic!! 4 bachy poszły:-) i nawet tesciowa mnie odwiedziła!! drugi raz w zyciu wpadła na moje imieniny bez zapraszania!!!

od dzis wprowadzam plan zadbania o siebie:-) czyli jem o połowę mniej niz dotychczas bo pochłaniam ilosci jedzenia jak górnik:-D i codziennie (od 3 dni) skacze na skakance 200razy, na więcej mnie juz nie stać hihihi acha i najwazniejsze w moim przypadku: ograniczyc muszę słodkie do MINIMUM:szok::no:

Witam i ja poniedziałkowo.
Co jest z tymi facetami!!! Mój się ze mną o 4 rano kłócił bo światło włączyłam! No szlag mnie trafi i się wezmę za niego, bo już się rozbestwił całkiem:wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:

Iwonko ucałuj Alicję od cioci w końcu razem z moją Gabrysią i synkiem Agusi0611 kończy dziś całe dwa miesiące:-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja poniedziałkowo.
Co jest z tymi facetami!!! Mój się ze mną o 4 rano kłócił bo światło włączyłam! No szlag mnie trafi i się wezmę za niego, bo już się rozbestwił całkiem:wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:

Iwonko ucałuj Alicję od cioci w końcu razem z moją Gabrysią i synkiem Agusi0611 kończy dziś całe dwa miesiące:-)

wzajemnie całuje,ale ja bardziej na sobote sie nastawiam na pełne 2 miesiace;-);-)
ale dzisiaj tez moze byc

Hej! U nas masakra - Anielka w nocy dostała temperatury 39,2, Antek ciągle furczy i kaszle (tak mu się odrywa i czasem to nawet mi ta flegmą z nosa zmieszaną z mlekiem uleje) :-(:-(:-( a ja mam ochotę się rozpędzić i zaliczyć baranka o ścianę bo już sił mi brak:-(:-(:-(

GOSIA ja nic nie robię - nie odciągam laktatorem -jak Anton dłużej pośpi i jakoś się na razie bez zastojów udaje (odpukać).

Witam sie i ja....u nas tez sloneczko przeblyskuje dzis za oknem
Mju,no to ci wcale nie zazdroszcze.....i mam nadzieje ze szybko szkrabom minie choroba,trzymam kciuki....;-)
Gosia ja tez nie odciagam w nocy mleczka,jak Karola spi dluzej....samo mi wycieka...hi,hi....i cala jestem zalana wtedy :-D
Efe,wlasnie ja nie wiem co z tymi facetami,moj tez wczoraj muchy w nosie mial
A my dzis pospalismy sobie dluzej,tzn.najpierw Karola wstala jak zwykle na stary czas o 7,czyli teraz o 6 i oczka jak piec zloty i bawic sie chciala,jesc nie , bo o 5 jadla..... i tak sie bawilysmy z godzine...a potem Gosie trzeba bylo do szkoly wyprawic...ale usnelysmy sobie jeszcze obie i kimaly do 9 prawie....:-)
A teraz kawke pije i wcinam 3-bita bo zostal mi z wczoraj....:happy2:

reklama
GOSIA teraz to już raczej Tobie nie grozi - Remy zaraz Ci kończy 4 m-ce więc laktację masz już uregulowaną. Wszystko Ci się do dziecka dopasuje - tylko przez kilka nocy możesz mieć dyskomfort. Ja już to przerobiłam z Anielką - nic się laktacja nie zmniejszyła jak noce zaczęła przesypiać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry