reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moja mala albo ma skok rozwojowy albo przestawia sie znowu na wieksza porcje mleka....bo jadla dzisiaj tak,ze az sie pogubilam...co godzine,dwie i rozne ilosci do tego ryczy ciagle.Po kompanku teraz przysnela...nie wiem kiedy bedzie chciala jesc...az sie nocy boje.

Chcialabym powiedziec dobranoc ale musze czekac az moja ksiezniczka zechce zjesc kolacje;-) wiec poczytam co u Was na innych watkach.

reklama
Dzień dober :-)
Kurcze ja dziś znowu z rańca pobudka, dziś o 5, jedzenie, drzemka do 5:40 i zabawa.... a w nocy o 23 i o 3 karmienie, nie narzekam ale TAK BYM CHCIAŁA PRZESPAĆ CHOCIAŻ JEDNĄ NOC :-D .
NO i uciekam bo karuzelka się nudzić zaczyna i krzyki na miśki :-)

witam z rana,super,że juz piąteczek jest i dwa dni bede miałą luźniejsze
maggie doczekasz sie przespanej nocki nie martw sie,ja tez wstaje jeszcze,ale jak wezmę mała do siebie to razem juz śpimy do rana

Witam sie z rana ja cos dzis nie w humorze .Dziewczyny spac cos nie moge jestem zmęczona ,cały dzień chodze jak lunatyk oczka tylko szpareczki a jak kłade się do łóżka to robią sie 5 zł normalnie nie wiem co jest.Cos strasznego a dzieckiem zając sie trzeba:-(:-(:-(

hej dziewczyny:-D:-D:-D

dziekuje bardzo za zyczenia:-D:-D:-D:-D

masakra starsza wstala ano i sie pozygala... mnie od wcoraj ab boli... nie umie sie wyproznic:eek::dry:
normalnie jak ja mam gdzies jechac to zawsze sie cos dzieje...:dry::dry::dry:

Kasiu dziekuje teraz zauwazylam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tatusiaowi pokazywalam jak zabki sylwi wychodzily:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale jaja:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Za mna tez ciezka noc...moje dziecko pierwszy raz daje mi popalic.
Jak ja wczoraj o 23:30 polozylam to obudzila sie o 1 pozniej o 2:30 o 4:30zjadla to myslalam,ze pospi chociaz do osmej,ale gdzie tam...juz o 6:30 sie krecila o 7 ryk to dalam jej butle ale zjadla tylko 30 ml.Pokimala do osmej i znowu ja slysze...:confused:

Witam sie i ja...u mnie znow deszcz kropi :wściekła/y:
Dzis pospalam ciut dluzej niz ostatnio,bo az do 6 ...he,he...Karola wstala,zjadla , kopsko takie uwalila,ze jak by nie 3 pampersy(ciut za duze jeszcze)to kopa po pachy by wyplynela....:-D:-D:-D.

Moja mala albo ma skok rozwojowy albo przestawia sie znowu na wieksza porcje mleka....bo jadla dzisiaj tak,ze az sie pogubilam...co godzine,dwie i rozne ilosci do tego ryczy ciagle.Po kompanku teraz przysnela...nie wiem kiedy bedzie chciala jesc...az sie nocy boje.

Jestem Jolka,moja dokladnie to samo wczoraj robila,a dzien wczesniej znowu,to jadla jak niejadek,co 4-5 godzin az myslalam ze chora jakas....ciekawe jaki dzis apetyt bedzie...ehh....:sorry:

Witam sie z rana ja cos dzis nie w humorze .Dziewczyny spac cos nie moge jestem zmęczona ,cały dzień chodze jak lunatyk oczka tylko szpareczki a jak kłade się do łóżka to robią sie 5 zł normalnie nie wiem co jest.Cos strasznego a dzieckiem zając sie trzeba:-(:-(:-(
Kurcze no to nie dobrze ze spac nie mozesz.....trzymaj sie jakos,moze to na ta pogode bylejaka....moze dzis bedzie lepiej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w piątkowy poranek:)
U nas spokojnie. Nati teraz śpi. W nocy budzi się już z reguły tylko raz.,tak koło 4.00. Wtedy ja karmie,przewijam i dalej lulu:). Zauważylam,że Nati choć bardzo nie lubi kąpieli,to po nich jest bardzo spokojniutka i ładnie śpi. Oczywiscie najpierw jest cycuś:),ale potem śpi jak susełek. Jak kilka razy zdarzylo sie ,ze jej odpuściliśmy kąpanie,to była taka marudna,ze hej. Tak więc lubi nie lubi kąpana jest codziennie:).

A jak wasze dzieciaczki,lubą sie kapać czy płaczą??? Macie jakieś metody na taki placz podczas kąpieli. Ja Nati kąpałam juz nawet w ręczniku( tak jak Zawitkowski sugeruje),ale tez placze. Teraz nie stosuje sztuczek,tylko kąpie jajak najszybciej i zeby jak najkrocej sie stresowala...

Buźki dla wszystkich Maluszków i Mamuś

:-)witam
Moja jeszczce spi a karmiłam ją o 5.30:szok:
w domu wszystko porobione i ok 11.00 na cmentarz jedziemy.

Natt moja Alicja to uwielbia się kąpać! usmiecha się i chlapie nóżkami na około od początku tak się zachowywała ale moja starsza córeczka to plakała podczas kąpieli do 4miesiaca i też kąpiel trwała 3min by oszczędzic jej stresu a potem jak ręką odjął:-)

reklama
:-)witam
Moja jeszczce spi a karmiłam ją o 5.30:szok:
w domu wszystko porobione i ok 11.00 na cmentarz jedziemy.

Natt moja Alicja to uwielbia się kąpać! usmiecha się i chlapie nóżkami na około od początku tak się zachowywała ale moja starsza córeczka to plakała podczas kąpieli do 4miesiaca i też kąpiel trwała 3min by oszczędzic jej stresu a potem jak ręką odjął:-)

moja podobnie uwielbia sie kąpać,uśmiecha sie wtedy i widać,ze jej sie podoba,ale ma tez taki dzień czasami,że trzeba szybko wykąpać,ale ogólnie bardzo zadowolona jest z kąpieli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry