reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam.
U Nas tak sobie bo ja sie przeziebiłam a Veronice ząbkowanie sie zaczeło na dobre.Tylko jakos tak dziwnie jej te zęby zaczynają rosnąc bo wyczułam górne 3 lub 4.Z tego co wiem to dziecom najpierw jedynki wychdza:dry:.Dałam jaj syropek przeciwbólowy i pierwszy raz od tygodnia dziecko mi pieknie spi w ciągu dnia.Bo wczesniej myslałam ze po prostu sie maruda zrobiła a ją biedną dziąsełka bolały:-(.
Buziaki i miłej niedzieli.

witam:-)
u nas lepiej, tzn malutkiej nosek się goi i opuchlizna schodzi i wyłania się wielki strupek, zrobiła się bardzo niespokojna i płacze przy gwałtownych ruchach i najlepiej czuje się na rękach, pewnie czuje się wtedy bezpieczna.
ja natomiast mało sypiam, nie mogę zasnąć a jak juz zapadam w sen to jakies koszmary mi się śnią, popijam melise.

Motyl mojej starszej córce najpierw wyszły cztery dwójki a potem jedynki:-)

Witam się :)
U nas pogoda do d..., nie było dziś spacerka. Mała poszła spać dopiero o 14 :( więc cały ranek chciała się bawić. Teraz dopiero mam chwilkę na odpoczynek ....

Majaam ciesze się że ślimaczek się Piotrusiwi podoba :)))
Sempe cieszę się, że Alicji już lepiej, a jak zapomni to znów będzie spokojna. Przerabiałam to tydzień temu z moją :))).

Efe współczuje.

I ja zajrzałam na chwilkę po obiadku. Mała mi drzemie to postaram się nadrobić zaległości. Spokojnej niedzieli laski życzę!

Sempe fajnie że już lepiej z małą. Oby szybko zapomniała.
Deli my dziś pomimo pogody wyszliśmy i mała po raz pierwszy popłakiwała na spacerze:(
Mnie promocja w Rossmanie ominęła niestety :(

Ostatnia edycja:
Hej! My dziś chrzciliśmy Antka - niestety nie mogę powiedzieć, żeby był grzeczny w kościele :sorry: Teraz cała rodzinka śpi a ja czekam żeby wstawić kolejną (już nie wiem, którą zmywarkę) i idę spać - bo wczoraj do późna było szykowanie a dziś tez nerwowo - bo nasza mała najbliższa rodzinka to 20 osób więc się trochę narobiłam - tylko cholera ciasta mi nie wyszły..

SEMPE cieszę się, że z Alicją lepiej - myślę o Was ciepło.

A napisałam coś na T.

witam dziewczyny

bylismy z krotka wizyta u znajomych dzis i odkad wrocilismy do domu Adas zachowuje sie nienormalnie jak na niego- plakal przy cycu zamiast jesc a byla juz pora karmienia a potem plakal coraz bardziej i bardziej, czy w lozeczku czy na rekach tylko w czasie kapieli spokoj..teraz zasnal mi na rekach i lezy kolo mnie biedaczek
nie wiem czy z przemeczenia to bylo czy kolki czy przezywa wizyte, a moze go cos bolalo
najgorsze ze nie jadl juz 4 godziny a normalnie co 2 obowiazkowo

w kazdym razie dziewczyny ktorych dzieci mialy kolki- podziwiam was i chyle czola- wiem ze nie dalabym rady psychicznie:-(

SEMPE- ciesze sie ze juz sie zaczal nosek goic, z czasem Alicja zapomni co sie stalo:tak: mam nadzieje ze Ty tez przestaniesz sie zadreczac

MJU- no i chrzciny zaliczone:tak: podobal sie frak Antkowy?

DELI- u nas pogoda tez taka sobie, bylam wczoraj na 15 minutowym spacerze w nosidelku, ale to nie to samo co w wozku- najgorsze ze coraz gorzej z pogoda bedzie- nie wiem co ja bede w domu robic:no:

dobranoc lasencje

ja tak na biegu sie witam.pogoda znowu wiosenna (gdyby nie chlodne powietrze to jak w kwietniu normalnie bylo:-))spacerki 2 zaliczone-po katarku sladu nie ma wiec juz mozna bylo pospacerkowac:tak::-Di uciekam bo obiecalam mojemu ze pierogow nalepie- i pewnie do 2 w nocy bede stac w kuchni:sorry::confused2:

reklama
Dobra Dziewczyny zmykam bo padam na twarz :)

MEWA fraczek zrobił furorę ;-) ANTEK jak dla mnie wyglądał rewelacyjnie (no ale ja w tym temacie to obiektywna nie jestem) na T wkleiłam zdjęcia :) A no śmiać mi się chciało przy każdym karmieniu bo taki Eleganciaro z muszką a ja go do cyca ;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry