reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam poniedziałkowo!
pogoda fatalna a chciałam dzis pospacerować na spokojnie, wczoraj bylismy u tesciowej na kawie i jak zobaczyła Alicje to zaraz lament podniosła : Co zeście jej zrobili!! i nagle maż powiedział ze to jemu malutka spadła, wziął winą na siebie by oszczędzić mi wytykania, ech ten mój kochany mąż:-)
jak 4 lata temu oswiadczył swojej matce ze się ze mną żeni to tak mu nagadała matka ze szkoda słów ale jednego zdania nie zapomnę jej do konca zycia!: nie tak ciebie wychowałam, byś sobie teraz marnowała z nią zycie!!:no:
ciekawe co teraz nyśli jak bierze nasze niunki na ręcę

pozdrawiam

Olej ja Sempe moja też gadała swojemu synkowi ,że babe z plecakiem bierze,ze ja to tylko szukam sponsora .Sama niczego w zyciu sie nie dorobiła gnije na tej wsi zabitej dechami i chyba martwiła się ,ze synek juz nie bedzie słał kasy dla mamusi .I sie nie myliła.Tylko zapomniała sama ,że ją chłop wziął z 2 dzieci ale niestety tak to jest ,że najpierw patzry sie na kogoś a na siebie wcale.A o wnuczke nawet nie zapyta a o odaiwdzinach nie wspomne .
Azorek gest sie liczy :-)

reklama
Hej!
u nas też brzydko brrr
A na 17 idę z małym na zebranie wioskowe-muszę się trochę z ludźmi pokłócić bo nie chcą zrobić placu zabaw dla dzieci tylko jakąś imprezę dla dorosłych-a dzieciaki z nudów na przystankach siedzą i demolują....
Dziewczyny podziwiam Was o której Wy spać chodzicie!No że macie siłe!!!Ja po 20 jak mały zasypia to ja razem z nim nawet tv nie oglądam bo po prostu jestem zmęczona a mały ostatnio budzi się już 3-4 razy na karmienie ale koło 4 się budzi i dwie godziny nie śpi:eek:
Sempe masz kochanego męża,a teściowa-na szczęście słuchać jej nie musisz!Malutka napewno szybko dojdzie do siebie!!!:tak:

A moich fachowców ni widu nie słychu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale się komuś oberwie:crazy:
Sempe wiem że nie chcesz ale się przejmujesz teściową. Ja jak sobie pomyślę że będzie za tydzień to mam ciary a w sumie nic do kobiety nie mam. Tak to jest już z teściowymi. Obce baby dla nas, więc musimy wrzucić na luz. Inaczej nie da się żyć. A mąż faktycznie super!

hej moja mala ma chyba skok:sorry:
jest dzisisaj przeokropna... caly czas marudzi i chce na rece:sorry:
spi po 15 minut.... a najlepsze to ze w czwartek ma szczepionke:sorry:
oby jej szybko przeszlo:-D

Witam się :)))
Miło wiedzieć Malincia :) Dziewczyny przyjemnej zabawy
Jak czytam o waszych teściowych to współczuje, ja o mojej złego słowa powiedzieć nie mogę, a jak ma tylko czas to odwiedza wnusię.
basia1807 jak to skok to wspólczuje i życzę szybkiego zakończenia
My może też jutro szczepieni będziemy

no a tu co takie pustki??
wszystkie świętują dzień gry wstępnej????;-):-D:-D:-D
ja musze jeszcze poczekać na męża:tak:

coś mi internet nawala i nie mogłam dopisać tego do poprzedniej wiadomości ale pewnie moderatorki nasze Kochane się tym zajmą :blink:

czesc, okropna pogoda, ale mam nadzieje, ze milo spedzacie dzien :-)

pisze bez polskich znakow, bo 1 palcem z malym u cycka :-D

ja wciaz chora, ale juz nieco lepiej sie czuje. Malego na szczescie nie zarazilam, w czwartek mamy szczepienia..

reklama
Hejka, u nas dzisiaj trochę deszczem rzucało ale byliśmy z Marcelem na spacerze :)
Malinka dobrze, że napisałaś co się dziś świętuje hehe, właśnie oznajmiłam małżowi :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry