reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam w bury wtorek,znowu nam sie nie udało do lekarza,bo znowu jej nie ma,normalnie juz wściekła jestem z tym szczepieniem:wściekła/y:musze czekaćdo piatku i oby w końcu sie udało,bo pójdziemy gdzie indziej

reklama
Witam
U mnie też buro, ale przynalmniej nie pada jak wczoraj, więc spacerek będzie dłuzszy.
Zaraz zmykam szykować wszystko do zupki z dyni. Przez rodziców nigdy nie jadałam, bo mdła, ale jak bratowa gotowała, to ja teraz mogę jeść na okrągło:laugh2:

Czesc.:-)
Moja ksiezniczka jak ja polozylam wczoraj o 22 spala do 7:30 rano:szok:
Ale to pewnie jednorazowy ''wybryk''...zbyt piekne by mialo trwac;-)
Wieczoram kapalysmy sie razem w duzej wannie,mala miala radoche,pluskala sie 15 minut...moze to jakos wplynelo na jej pozniejszy sen??;-)
Mozna powiedziec,ze jestem wyspana...polozylam sie o 23 ale zasnelam 23:30 o 6 mnie maz obudzil,bo czegos szukal:confused2:oczywiscie w szoku bylam,ze mala nie obudzila mnie 3-4 na mleczko...lezalam i zastanawialam sie...ze moze jadla a nie pamietam:-D

Pogoda do kitu,szaro,buro i ponuro ale i tak musimy wyjsc po mlesio i pampy.

Ostatnia edycja:
Aniu-wszystkiego co naj w zyciu i spelnienia marzen:-D:-D

Załączniki

• kartka.jpg
    kartka.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 25
wszystkiego co w zyciu najlepsze z okazji urodzin:-D:-D:-D
u nas leje, leje, leje i konca nie widac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tez bm na spacer poszla:-(
spalam jak zabita i nawet nie pamitam ze mnie moj budzil do malej:sorry:
wkoncu sam wstal i nakarmil... ale jej sie zebralo na poltora godzinne pogaduchy a o 5 do pracy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witam w bury wtorek,znowu nam sie nie udało do lekarza,bo znowu jej nie ma,normalnie juz wściekła jestem z tym szczepieniem:wściekła/y:musze czekaćdo piatku i oby w końcu sie udało,bo pójdziemy gdzie indziej

Witam...ale ty masz pecha z tym szczepieniem,ja juz bym chyba wymiekla-wspolczuje ci serdecznie

Aniu,wszystkiego co w zyciu najlepsze z okazji Twoich urodzin-pociechy z Coreczki oraz meza!!!

Deli wszystkiego najpiękniejszego!

I ja się witam w ponury wtorek. Jak myślicie że ja już po remoncie to się grubo mylicie. Fachowców wczoraj nie było:crazy: No myślałam że się wścieknę:wściekła/y: Jak się tylko pojawią to im puszczę taką wiązankę że im się odechce żyć!

Mój żeby mi humor poprawić zabrał nas w końcu na zakupy. Kupiłam małej sukieneczkę na chrzest:-) Ale się najeździłam. Ceny poprostu masakra. Poniżej stówki szukać ze świecą. A jakie kreacje! Jak na ślub! Nas ograniczał rozmiar niestety, bo bym się i skusiła na coś ekstra w końcu ale wyboru w rozm. 56 nie było wielkiego. Zaledwie 3 sukienusie z czego dwie kremowe i jedna biała. Mój uparł się na białą. No to kupiłam już taką co MU się podobała.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry