reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aniu wszystkiego co najlepsze
bądź stale wesoła,nie choruj wcale,
niech ci grosz każdy będzie dolarem :)
niech ci się słońce zawsze uśmiecha,
w domu niech gości spokój uciecha!
Niech miłość przyjaźń wchodzi w twe progi!!
Wszystkiego najlepszego!!

reklama
czytalyscie Cameron odejdzie a Chase bedzie spowrotem u Housa.... pytanie widzialyscie ten odcinek z samobojstwem Cartnera? o co chodzilo od poczatku?
wiem glupie pytanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziewczyny moja Amelka pobija kolejny rekord w spaniu-zasnela wczoraj ok 21 i jeszcze spi:szok:rany jak sie obudzi to chyba z ogromnym placzem i jedzonko na juz bedzie musialo byc:eek::laugh2:

No Basiu wcale nie głupie pytanie bo ja to zawsze oglądam 5 minut i zasypiam a potem zła jestem na siebie że znowu nie oglądnęłam:eek: i nic nie wiem co tam się dzieje:no:

Tak w ogóle to dzień dobry:-)
My dziś wybieramy się na zakupy bo w niedziele chrzcimy małego a nawet nie mam w co go ubrać:sorry:
mam tylko nadzieje ze padać nie będzie
Azorek ale masz fajnie a mój juz od 6 nie śpi a w nocy co 3 h karmienie.....

Ostatnia edycja:
A powiedzcie kogo ja mam za j... powiesić???!!! Ekipa mi łaskawie w czwartek przyjedzie. A w piątek goście! No wściec się idzie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Basiu po prostu się zastrzelił. Nic więcej nie wiadomo.
Gorzej odcinek wcześniej mi pod koniec obcieli kablówkę. Wtedy byłam wściekła.

Witam.
Moja chyba odsypia poprzednie dni.Wczoraj zasneła o 23 o 6 mleczko o 8 tlko troche pojeczała i dalej spi:szok::tak:.Moze to co najgrsze juz za nami.Bo widze ze temperatury nie ma i smoczek tez wywalila:tak:.

Deli najlepszego z okazji urodzin.Duza buzika.

Deli wszystkiego co najlepsze ,pociechy z córci i męża no i spełnienia marzeń
Ja cos dzisiaj mocno depresyjna jestem nic mi się niechce a tu zakupy trzeba robic bo jutro slepy nieczynne pewnie tłok będzie jak nie wiem:wściekła/y:
A to wogule to witam sie:-)

reklama
Dzień dober :)
Deli 100 lat najlepsze życzenia :)
ja niewyspana że hej... a mam dziś dużo spraw do załatwienia i nie wiem jak to zrobić...nic mi się nie chce łeee
ja to w housie też zaległości...
Malinka mój też dziś co 3 h pobudka a od 5:30 nie śpimy więc..
spaaaaaaaać mi się marzy ale jemu nie... kurcze mógłby po mnie być śpiochem.:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry