reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej
i ja sie witam :-)

Deli 1000 lat w zdrowiu, szczęściu, miłosci i wśród życzliwych ludzi, pociechy z córci i męża :tak::tak::tak:

Nie było mnie kilka dni bo sie wybrlismy na kilkudniową wycieczke po Anglii, załatwiając paszport po drodze :-D.
Azorek sorki ze sie nie odezwałam ale pojechalismy do mojej siostry do akademika. Spędzilismy sporo godzin w aucie a Julka była super grzeczna, jadła, bawiła sie i spała i przesypiała całe nocki w nowych miejscach :tak:. jestem z niej bardzo dumna :tak:, pozytywnie zaskoczyła mamusie :-D. Teraz wiemy że mozemy gdzies dalej wyjechac na wakacje, choc pewnie i tak pojedziemy do Polski... :-)

a pogoda u nas srednia, zanosi sie na deszcz ale spacerek musi być :tak:.

Witam, za oknem buro szaro i ponuro :-(
W czwartek idziemy na drugie szczepienie, jestem ciekawa czy tez będzie taki krzyk jak za pierwszym razem

Deli zdrowia , szczęścia , pomarańczy
niech Ci A... nago zatańczy ;-)

Hej dziewczyny
Zdrowie solenizantki <toast> niech Ci Oli rośnie zdrowo, oraz spełnienia marzeń. Więcej dzieci życzyć? ;-) chyba na przyszłe urodziny :laugh2:

Kurde jak już siadłam do was to nawet nie wiem co napisać bo ja nie w temacie, ostatnio tak rzadko tu zaglądam:zawstydzona/y:, ale mam nadzieje że to nadrobie i złe na mnie nie jesteście
buziaki cioteczki

P.S Efe pochwal sie prosze tą sukienusią :D

Ostatnia edycja:
reklama
wiitam:-)

DELI- WSYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU URODZIN ZYCZE:-D:-)

u mnie pogoda okropna, krotki spacerek tylko w nosidelku bedzie- i co ja z moim marudkiem bede robic dzis:confused2: wyspal sie w nocy za wszystkie czasy wiec spac teraz nie bedzie
robie dzis zupe szpinakowa-ciekawe czy sie uda dokonczyc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry